9.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKuhu kaovad Pihlaka tänava inimeste kassid?

Kuhu kaovad Pihlaka tänava inimeste kassid?

Seda kirja ajendas mind kirjutama teadmatus, kuhu kaovad Pihlaka tänaval elavate inimeste kassid, kes on olnud oma peredes lemmikuteks.

Minu andmetel on kuu aja jooksul (juuni) kaduma jäänud kolme Pihlaka tänava pere kassid. Nende eest on hoolitsetud ning nad on loomaarsti poolt vaktsineeritud.

Meie kiisu jäi kadunuks, kui lubasime ta igaõhtusele jalutuskäigule. Mõne aja möödudes kassi otsima minnes ei leidnud teda enam kusagilt. Alguses oli lootus, et küll ta peagi välja ilmub, kuid paraku asjata… Kurb on, et terve, noor ja väledate jalgadega kiisu jääbki leidmata.

Vesteldes naabritega on selgunud mitmeid arvamusi. Mõned arvavad, et rebased käivad kurja tegemas. Ka teatakse, et Kambjas on koerapüüdjaidki liikvel olnud, kuid kas võib leiduda ka inimesi, kes omavoliliselt kasse püüavad, seda kindlalt väita ei saa. Mõlemad võimalused on olemas, tõestusi aga pole. Eriti alatu ja ebaõiglane tundub see siis, kui kassikeste kadumise taga on inimeste isepäine tegutsemine.

Mõtteainet sellest loost jätkub nii kassiomanikele kui ka teistele.

Kurb endine kassiomanik Riina Roosve

Loetumad