-0.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTartu politseinikud kolisid uude asukohta

Tartu politseinikud kolisid uude asukohta

Detsembri esimesel nädalavahetusel kolisid Lõuna prefektuuri liiklustalituse ja Tartu politseiosakonna töötajad ümber uude majja aadressiga Riia 132. Kõik telefoninumbrid jäid samaks.

Riia 132 asuvasse uude politseimajja kolisid seni Vanemuise tänava majas olnud Tartu konstaablid ja patrullitalitus ning Tiigi tänavas asunud liiklustalitus. Samasse kolisid ka seniajani Vanemuise tänava hoones ja arestimajas töötanud kriminaalpolitseinikud.

“Mul on hea meel, et lõpuks realiseerub ammune plaan kõik Tartus töötavad politseinikud ühe katuse alla koondada. Uues majas on kõikidele nõuetele vastavad tingimused nii töötamiseks kui ka oma tööalaste oskuste ja teadmiste täiendamiseks,” sõnas Lõuna politseiprefekt Aivar Otsalt. “Uus maja on kliendisõbralik ka kodanikele. Abivajaja ei pea enam õige ametniku leidmiseks käima mitmes erinevas linnaosas asuvas politseimajas, vaid saab asjad aetud ühes kohas.”

Politseinike telefoninumbrid kolimisega seoses ei muutu. Abivajajad saavad politseiga ööpäevaringselt ühendust telefonil 110.

Arestimajja, mis asub Riia 179a, jääb lisaks arestimajale vaid autojälituse grupp ja raskete kuritegude grupp. Juhtimiskeskuse töötajad kolivad Vanemuise tänavast uutesse ruumidesse Riia 132 detsembrikuu jooksul.

Tartus töötavate politseinike ühte majja kolimine toimus kahes etapis, neist esimene oli augusti alguses, kui Riia 132 majja kolisid toona Vanemuise tänavas töötanud politseinikud.

Liina Pissarev,

Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja

Loetumad