3.9 C
Kambja
Neljapäev, 18.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivMesimummi sünnipäevapeol tänati tööjuubilare

Mesimummi sünnipäevapeol tänati tööjuubilare

Sünnipäeva hommikuks olid kõik rühmad kaunistatud ja lapsed sünnipäevapeoks valmis. Koguneti koos õpetajatega saali. Kuna lasteaia sünnipäev on hingedepäeval, siis juhataja tutvustas lastele hingedepäeva kombestikku. Hingekeste rõõmustamiseks süütas iga rühm küünla, mis võeti peo lõpus rühma kaasa.

Sünnipäevapeo avamiseks lauldi ühiselt lasteaia laulu. Igal rühmal oli ette valmistatud väikene etteaste, millega tervitati sünnipäevalisi. Ühiselt loeti luuletusi, lauldi ja tantsiti. Peo lõpus sai iga laps üllatusena rõõmsanäolise pulgakommi.

Järgmisel päeval toimus lasteaia töötajate pidu, kus tänati kõiki töötajaid tehtud töö eest. Rühmade õpetajad ja õpetaja abid said kingituseks rühma logodega särgid. Lasteaia logoga kruusid said töötajad, kellel täitus või täitub sel õppeaastal viis, kümme, viisteist, kakskümmend, kakskümmend viis või kolmkümmend tööaastat. Meie juubilarid olid: Maimu Pärn – 15 tööaastat; Maie Solnik – 15 tööaastat; Anita Pallon – 20 tööaastat; Riina Suits – 20 tööaastat; Silvia Zeigo – 30 tööaastat. Lasteaia sünnipäevadel peetakse tööjuubeleid meeles ka edaspidi.

Töötajate sünnipäevapidu jätkus ühise kohvilaua taga.

Lasteaia metoodik Katre Riives

Vaata pilte

Loetumad