13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivLastekaitsepäeval oli Mesimummis lustipidu

Lastekaitsepäeval oli Mesimummis lustipidu

Kambja lasteaed Mesimumm korraldas 1. juunil lasteakaitsepäeva ürituse valla lastele ja nende vanematele
Laulev, näitlev ja meisterdamist juhendav lasteaiarahvas suutis üllatada peokülalisi
Kuna ilm oli vihmane, olime sunnitud oma tegemised üle tooma lasteaia ruumidesse. Pidu sai alguse lasteaia juhataja avasõnade ja lasteaia töötajate poolt esitatud lasteaia lauluga. Vanematel ja lastel oli võimalus vaadata lasteaiamudilaste tööde näitust ja suunduda edasi töötubadesse. Õpetajad olid ette valmistanud mitmeid huvitavaid käelisi tegevusi. Võis valmistada paberist loomi, maalida kive, meisterdada pesupulkadest liblikaid, salvrätitehnikas kaarte ja voltida loomi. Tung töötubadesse oli suur.

Kui ilusad meisterdused valmis, koguneti taas saali. Alata võis näitemäng. Lasteaia töötajad esitasid humoorika varjundiga näidendi „Kaasaegne Punamütsike“. Nii mõnelegi töötajale oli see esimene lavakogemus. Näidendi õnnestumisele aitas kaasa soe publiku vastuvõtt.

Pidu jätkus laste esinemistega. Lasteaia mudilased esinesid toredate lauludega ja vahepaladeks tantsis tüdrukute trupp Päikeseline Naerukild.

Lastekaitsepäeva üritus lõppes ühise kringlisöömisega.

Tänud lastele ja lasteaia personalile.

Lastekaitsepäeva ürituse teokssaamise eest täname: Kambja vallavalitsus, Eesti Leivalinnase OÜ, Heiki Kortspärn, Erlend Sild, Mati Luik, Aavo Alliksaar, Jüri Toomiste.

Katre Riives

Loetumad