-3.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPolitseiinfo vahejuhtumitest Kambja vallas

Politseiinfo vahejuhtumitest Kambja vallas

Väike ülevaade Kambja vallas juhtunust:

18. mail 2005 avastas OÜ Jaotusvõrk käidukorraldaja Tõnu Muru, et Raanitsa külas Raanitsa alajaama piirkonnas on varastatud 9 mastivahet õhuliini juhet 4xA35 kogupikkusega 1900 m ning kaaluga 178,6 kg.

26. mail avastas RMK Tartu metskonna metsnik Artur Arujõe Kõrkkülas kvartal QT030 laoplatsil metsamaterjali (kuusepalk ja kuuse peenpalk) varguse.

28. mail kella 19.10 ajal tarbis alaealine Vadim Rebase bussipeatuse juures alkohoolset jooki – õlut.

7. juuni õhtul avastati Pangodi külas, et RMK Elva metskonna piknikukohal on lõhutud ja osaliselt ära põletatud puude varjualune ja lõkkerest.

Ööl vastu 16. juunit on lõhutud Kambja alevikus Puiestee 3 maja keldris kolme keldriboksi riivlatt, keldrist midagi kadunud ei ole.

Ajavahemikul 15.-17. juunini on Paali külas OÜ Talleke koplist varastatud/ kaduma läinud kolm lammast (kaks utte ja üks jäär).

24. juunil kella 5 paiku löödi Pangodi järve ääres Jannot noaga vasaku jala reie väliskülge.

Ajavahemikul 23. juunist 24. juulini varastati Palumäe kämpingus Anderi telgist sandaalid, käekell Swatch ja püksid Nike Athletics.

23. juunil kella 4.19 ajal tülitas Erki Pangodi järve ääres puhkealal põhjuseta Taivot, Valerit ning Neemet.

15. juulil kella 8.15 paiku tungisid 2 tundmatut noormeest Kambja alevikus lahtise akna kaudu spordihoonesse ja varastasid maadlussaalist CD-pleieri Denver, kõrvaklapid Philips ja CD-pleieri.

Ajavahemikul 23. juunist – 09. juulini on Pulli külas Pihlaka talu hoovist varastatud 3 kotti tsementi ning ehitamisjärgus elamust 1 pakk soojustusvilla ning 1 pakk 50 mm soojustusmaterjali penoplast.

30. juulil kell 13.55 tarbisid Kambja alevikus laste mänguväljakul kaks purjus meest alkoholi ning tülitasid lapsi.

Kambja alevikus Männi tänaval MTÜ ZZ Noortekas mänguväljakul on lõhutud ööl vastu 23. augustit aknalaud ja istepink.

Ajavahemikul 4. septembril kella 21.20st kuni 5. septembri kella 7.30ni on Kambja alevikus Mäe 3 ülalt avatud pakettakna eest ära kangutamise teel sisenetud renoveeritavasse elamusse ning varastatud pesumasin Whirpool AWT 2, murutrimmer Oleo Mac ja vene päritolu puidutöötlemise pink.

Ajavahemikul 20. augustist kuni 2. septembrini on Pulli külas sisse tungitud kinnistul olevatesse hoonetesse ning varastatud vanemat tüüpi võsalõikur Husqvarna, murutrimmer Jonsered, elektritrimmer, 2 vanaaegset raadiot aastatest 1920-1930, MB 3 diiselmootori lokk, Toshiba muusikakeskus ilma kõlariteta, mitmed valuveljed.

Ööl vastu 10. septembrit on varastatud Kambja alevikus Oru 7 kinnistu piirdeaiast 28 piirdeaia lippi ja kahemeetriline ristpuu. Vargusega tekitatud kahju 600 krooni. Piirdeaia lippide juppe leiti läheduses metsas olevast lõkkeasemest.

Raivo Kiuru

Alaealisel on keelatud omada ja omandada tubakatoodet

5. juunil 2005 jõustunud tubakaseaduse järgi on alaealisel keelatud omandada ja omada tubakatoodet.

Tubakatoote omandamine ja omamine alaealise poolt on karistatav rahatrahviga kuni 10 trahviühikut (see on kuni 600 krooni).

Loetumad