-3.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivMesimummi lastetaru sügiskuude toredatest ettevõtmistest

Mesimummi lastetaru sügiskuude toredatest ettevõtmistest

Uus nägu: Kambja vallavalitsuse toel on saanud Kambja lasteaias värske ja nägusama kuue mitmed rühmaruumid. Foto: Peeter Ruuge

  

Uus õppeaasta on alanud nii lasteaialastele kui ka töötajatele mõnusate ja huvitavate üritustega. Tarkusepäeval käis meie lasteaias külas Rex, kes jagas lastele tarkusekomme. Traditsiooniline sügisnäitus kandis sel aastal nime Sügis mesitarus. See andis võimaluse vanemal koos lapsega meisterdada ja rõõmu tunda sügisest. Lasteaia selle õppeaasta üheks eesmärgiks on rollimäng. Seoses sellega toimus lastele karneval. Karnevalil valiti välja igast rühmast parim kostüüm. Siinkohal tänaksime neid lapsevanemaid, kes võtsid vaevaks ise meisterdada lapsele kostüüm.

Märkimata ei saa jätta, et õpetajate päeval käisid kõiki töötajaid õnnitlemas ja tänamas Maie ja Valdur, kes panid proovile nii meie loovuse kui ka teadmised.

2. november on mitmeti tähenduslik päev. On hingedepäev – sel ajal mõeldakse minevikule. Kambja lasteaiale on 2. november pidupäev. Sel aastal pidasime oma 19. sünnipäeva. Lasteaiapere kogunes saali. Süüdati sünnipäevaküünal.

Sellel päeval on saanud traditsiooniks pidada meeles lasteaia pikaajalisi töötajaid. Sel aastal täitus Silvia Zeigol 30. tööaasta. Avalauluna kõlas lasteaia töötajate poolt „Lasteaia laul”. Pidu jätkus lõbusalt – lapsed laulsid, tantsisid ja sõid kommi.

Kui möödunule mõelda, siis viimaste aastatega on lasteaia maja muutunud nii seest- kui väljastpoolt. Sügisel avati taas uus rühm. Sellest sügisest töötavad kõik lasteaia majas ettenähtud kuus rühma. Rühmade arvu suurenemise tõttu on juurde tulnud uusi töötajaid. Kokku on töötajaid 31 ja lasteaialapsi 121.

Eelmisel õppeaastal valmis lasteaial kodulehekülg, millega on võimalik tutvuda aadressil

www.kambja.ee/mesimumm.

Valmis on saanud vallavalitsuse ja lapsevanema abiga lasteaia uus mänguväljakukompleks. Siinkohal suured tänud ettevõtlikkuse ja omaalgatuse eest, sellest aastast juba meie maja töötajale, Kristel Hankovile ja Kambja vallavalitsusele.

Sellel aastal pidasid lasteaeda meeles lapsevanemad, kes tõi meile suures koguses mahakantud kunstitarbeid, mida lasteaialapsed saavad edukalt kasutada käelistes tegevustes. Suured tänud Merike Sisaskile ja Erlend Sillale.

Kindlasti on olnud toetavaid vanemaid rühmades veelgi. Suured tänud neile! Õpetajad on ennegi lastevanematele maininud, et igasugune abi lasteaiale on teretulnud. Meie tunneme aktiivsetest ja abistavatest lastevanematest ainult rõõmu.

Lasteaiapere soovib kõigile toredat aastavahetust ja head uut aastat!

Katre Riives,
asejuhataja õppe- ja kasvatustöö alal

Loetumad