11.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivLaulu- ja Mänguseltsis elu keeb ja elevust jagub

Laulu- ja Mänguseltsis elu keeb ja elevust jagub

Kambja Laulu- ja Mänguseltsi liikmed kogunesid 13. jaanuaril inventuuritegemiseks, kui anda põhikirjajärgsele aruande- ja valimiskoosolekule veidi vallatum nimetus. Laulu- ja Mänguseltsi jaoks on ajalooks saanud kolmas kolmaastak. Seltsi esinaine Hilja Neumann võib rahul olla, sest tema poolt dirigeeritavas seltsis elu keeb ja elevust jagub. Seltsi liikmed on teinud peoõhtuid nii isekeskis kui külalistega, ühiselt on käidud ekskursioonidel ja külastatud kultuuriüritusi.

Seltsi autoriteeti kogukonnaliikmete silmis on paisutanud alatine valmisolek olla eestvedajaks või vallavalitsuse toetajaks suurte kultuuriürituste korraldamisel (näiteks suvelaat koos Kambja tuletõrje 75. aastapäeva tähistamisega, segakoori 210. aastapäeva suurüritus, Kambja esmamainimise 675 aastapäeva tähistamine jt).

Alanud aastal kavatseb selts korraldada ansamblite peo, sportliku perepäeva ja kokandusõhtu. Juulis sõidetakse ekskursioonile Võrumaale ja Metsavenna tallu. Mõttes mõlgub ka peoõhtu korraldamine Vana-Kuuste rahvale.

Toivo Ärtis

Loetumad