3.9 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja koolilõpetajatest klassikaaslaste pilguga

Kambja koolilõpetajatest klassikaaslaste pilguga

Lusti jagub küllaga: Koolilaskepäeval õppisid Kambja kooli lõpetajad aabitsalaste abiga selgeks mängu „Meie teeme võid“. Foto: Peeter Ruuge

  

Meie kõigi head ja vead, voorused ja puudused…

Tanika Tartes: ta on pikka kasvu nägus neiu, keda klassikaaslased on iseloomustanud kui sõbralikku, rõõmsameelset ja ettevõtlikku klassiõde. Ta on energiline, humoorikas, tark ja muidu heasüdamlik. Samuti on tema kohta öeldud, et tema säravad silmad teevad kõigile alati hea tuju.

Mari-Liis Riives: ta üllatab kõiki oma huvitavate ideedega. Sõnad, mis klassikaaslaste arvates teda kõige paremini iseloomustaksid on: sõbralik, seltsiv ja rahulik. Ta on stiilne ning on teistele silma jäänud oma kunstiande ja sportlikkuse poolest. Enda arvates on ta pisut hajameelne ning püüdleb alati originaalsuse poole.

Mihkel Palk: ta on väike ja väle poiss, keda klassikaaslased on iseloomustanud kui sportlikku ja muidu sõbralikku klassivenda. Tema kohta on öeldud, et ta on vähese jutuga, kuid sellest hoolimata armastab kõva häälega üle klassi rääkida. Kahtlemata on ta oma klassis tuntud ka vingete pidude korraldajana.

Leana Kuusik: ta on tüdruk, kes armastab laulda, on alati lõbus ja naerul ning igati positiivse ellusuhtumisega. Ta on sõbralik, ent ei karda välja öelda seda mida mõtleb.

Sigmar Mägi: ta on uusim õpilane klassis, keda seega tuntakse üsna vähe. Siiski on teda iseloomustatud kui sõbralikku ja toredat klassivenda, kes vahetevahel kipub pisut üle pingutama. Klassikaaslaste arvates kipuvad õpetajad talle siiski liiga tegema. Juttu tal juba jagub ja naistemees on ta ka.

Silva Teder: ta on ilus tüdruk, kes ei jäta iial sõpru hätta. Lisaks on ta tark ning kaval nagu rebane. Teda on iseloomustatud tüdrukuna, kes omade keskel on lobamokk ja teeb naljaga sääsest elevandi. Samuti armastab ta laulda.

Rauno Kiuru: ta on klassi säravaim isiksus, klassi killuvend. Ka tema on spordipoiss, igati aktiivne ja tark. Tal on suur ego, ta armastab teiste jutule vahele segada ja oma arvamust avaldada. Ilma temata oleks need üheksa aastat kindlasti palju igavamad olnud.

Getter Käsi: tema kohta on klassikaaslased öelnud, et ta on beibe roosa mulli maalt. Tegu on tüdrukuga, kes armastab esineda ja pidutseda. Ta õpib hästi ja on sportlik ning igati meeldiv inimene.

Kadi Hiir: sõbrad iseloomustavad teda kui tõeliselt säravat isiksust, kes on tulevane Celine Dione. Ta saab kõigiga super hästi läbi, on aktiivne ja aitab alati teisi. Enda puuduseks peab ta seda, et ta räägib liiga palju. Me veel kuuleme temast!

Riti Saage: rõõmsameelne tüdruk, avatud suhtleja, tark, ta hoolib kõigest ja kõigist – nii on tema sõbrad teda iseloomustanud. Vahel on ta pisut kangekaelne, kuid käsitöös see-eest eriti osav.

Aigar Koppel: ta on vaieldamatult matemaatika- ja füüsikageenius, väga intelligentne ja ülimalt taibukas. Tegu on poisiga, kes on julge ja jääb oma põhimõtetele kindlaks. Tal on naljakad teooriad ja tema üks hobidest on kindlasti õpetajatega vaidlemine. Samuti on ta üks viisakamaid poisse klassis.

Margot Sepp: ta on klassi kõige taibukam ja ka kõige tagasihoidlikum tüdruk. Ta armastab mängida klaverit ning esindab kooli paljudel-paljudel võistlustel, kus ta enamasti ka võidab. Väga intelligentne tüdruk.

Lauri Mutso: ta on pisut hajameelne poiss, kes armastab palju mõelda. Ta loeb palju ja tegeleb palju arvutitega. Muidu on tegu üpriski vaikse inimesega, kuid õpetaja Mare Mõisa tunnis armastab ta lõputult lobiseda.

Tarmo Org: teda on iseloomustatud kui poissi, kes on suhteliselt tagasihoidlik, sõbralik ja käitub teistega hästi, kuid ei huvitu eriti õppimisest. Talle meeldib tunnis magada.

Kristjan Roos: pikka kasvu poiss, kellele meeldib mängida võrkpalli. Ta armastab ennast vahel alusetult õigustada, on üsna vaikne ja pigem hoiab ta omaette.

Kaido Ivaste: kui temaga ei norita, tundub ta kõigile vaikne poiss olevat. Ta on üpriski kergesti ärrituv ja üsna vähe seltsiv inimene.

Egle Käsi: ta on blond – lausa eluliselt blond. Tegu on tüdrukuga, kes armastab palju rääkida ja palju naerda. Ta on ääretult sõbralik ja arukas, lisaks kõigele ka sportlik.

Olav Rehemaa: muidu üsna laisapoolne poiss, aga kala meeldib püüda. Tema suurim hobi on õpetajate tülitamine.

Kätlin Verbu: ta on ennast iseloomustanud kui keerulist isiksust, kellega on keeruline suhelda. Sõprade arvates on ta huvitav inimene. Teda huvitavad ajaloolised teemad, tal on annet saada kirjanikuks ning ka tema paistab silma oma kunstiande poolest.

Hegle Saar: plikatirts, kes algklassides oli nagu memmekas, nüüd aga pakatab enesekindlusest. Ta armastab head nalja ning elab mobiilses ühiskonnas – telefon on talle justkui käe külge liimitud. Enda arvates on ta suhteliselt kiiresti solvuja, kuid mis kiirelt tulnud, see kiirelt läinud.

Jaanus Kalde: tegu on korraliku, toreda ja sõbraliku poisiga, kes jumaldab arvuteid. Ta armastab visata nalja, tal on omapärane mõttemaailm. Tegu on hea õppuriga, kuid sõprade arvates on ta pisut laisk.

Loetumad