0.9 C
Kambja
Teisipäev, 23.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja Noortekeskuses mõõdeti ilu ja talendikust

Kambja Noortekeskuses mõõdeti ilu ja talendikust

Värsked missid: Marelle Nuut, Marleen Leib, Sabine Liias ja minimiss Brita Uus edu üle rõõmustamas.

  

20. oktoobril oli 24 tüdruku jaoks tähtis päev, sest esimest korda toimus võistlus Miss Kambja Noortekeskus.

Tüdrukud oli ettevalmistusi teinud juba nädalaid – valmistunud talendivooruks, proovinud erinevaid kostüüme ning harjutanud soengu ning meigi tegemist.

Võistluse eel ning ka ajal oli noortekeskuse maja rahvast ning saginat täis, sest paljudele võistlejatele oli tulnud kaasa elama emad, õed, vennad sõbrannad ja koolikaaslased. Võistlus toimus kahes vanusegrupis: nooremate arvestuses (7-10-aastased) oli võistlejaid 14 ning vanemate grupis (11-13-aastased) 10 noort neidu.

Neli katsumust tiitli nimel

Missivalimisel oli neli vooru: sügisvoor, suvevoor, talendivoor ning kõige pidulikumana õhtukleidi voor.

Žüriisse kuulusid Kaire Hovintalo, Gerda Meedla, Mairit Paidra, Üllar Zeigo ja Kristjan Luhamets.

Tiitlid jagunesid nooremas vanusegrupis sedamoodi: Mini Miss Kambja Noortekeskus 2006 – Brita Uus, I printsess Marleen Tammeorg, II printsess Meleri Melsner. Vanemas vanusegrupis pälvis Marleen Leib tiitli Miss Kambja Noortekeskus, I printsessiks valiti Sabine Liias, II printsessiks Marelle Nuut.

Täname kõiki teisi imearmsaid osalejaid julge ja kaasakiskuva esinemise eest ning ootame teid järgmisel aastal jälle võitlema. Täname ka Gerrit Kõivu ning Mirjam Kähri, kes käisid välja missi valimise idee ning viisid ka ürituse läbi. Väga tubli pealehakkamine!

Ruth Kiuru,
Kambja Noortekeskuse juhataja

Loetumad