8.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja vald ühines algatusega "Hea Liikleja"

Kambja vald ühines algatusega "Hea Liikleja"

  

Tallinna linna algatusena sündinud „Hea Liikleja“ kampaania on omavalitsuste siiras tahe kutsuda kõiki endast ja teistest lugupidavaid liiklejaid üles viisakusele, tähelepanelikkusele ja üksteisemõistmisele. Kampaania avalöök anti 8. septembril Tallinnas. Tegevusplaanide kavandamiseks ja ühiste kavatsuste memorandumi allkirjastamiseks kogunesid omavalitsuste ja asutuste esindajad 5. detsembril Tallinna Raekojas.

„Hea Liikleja“ kampaaniale on toetust avaldanud Loksa, Tartu, Mõisaküla, Valga, Kunda ja Narva -Jõesuu linn ning Torma, Vaivara, Kareda, Rapla, Tudulinna, Kõlleste, Suure- Jaani, Taheva, Tapa, Meremäe, Kambja ja Veriora vald. Lisaks linnadele ja valdadele on „Hea Liikleja“ algatusega ühinenud ka ajaleht Postimees, Rahvusooper Estonia, Odium Autokool, Motoföderatsioon, Urmo Aava rallitiim, Eesti Jalgratturite Liit, Autospordi Liit, Eesti Politsei, Eesti Taksojuhtide Liit, Tallinna Taksojuhtide Liit, OÜ Rent24, Tallinna Taksokeskus ja Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondis.

„Hea Liikleja“ algatusega võib liituda iga inimene, kes tunneb, et ta suudab olla kaasliiklejatele eeskujuks, soovib parandada meie liikluskultuuri ning pole ükskõikne liikluses mõttetult hukkunud inimeste ja nende lähedaste suhtes.

Sooviavaldusi kampaaniaga liitumiseks saab täita ja kampaaniaga liituda kõigis liitunud omavalitsustes. Interneti vahendusel saavad algatusega liituda ka need, kelle omavalitsus pole veel kampaaniaga liitunud, samuti välismaalased.

Liiklusohutuse kampaaniaga „Hea Liikleja“ saab liituda koduleheküljel, mis asub aadressil www.healiikleja.ee

Ainult üheskoos suudame parandada liikluskultuuri ning vähendada ohte ja ohvreid liikluses.

Kes on hea liikleja?

HEA LIIKLEJA on see, kes alati:

  • järgib kohusetundlikult liiklusreegleid
  • suhtub kaasliiklejatesse lugupidavalt, isegi nende eksimuste korral
  • on eeskujuks kaasliiklejatele oma viisaka käitumisega
  • on valmis liikluses loovutama oma eesõiguse hädasolija abistamiseks
  • arvestab, et lapsesilmade tasandilt paistab liikluspilt teistsugune
  • hindab võrdselt kõiki liiklejaid

Loetumad