4.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSiseministeerium võtab kasutusele e-valijakaardi

Siseministeerium võtab kasutusele e-valijakaardi

8. jaanuarist kuni 31. jaanuarini, on kodanikel võimalus tellida Riigikogu valimisteks elektrooniline valijakaart ning loobuda paberil valijakaardi saamisest. Elektrooniline valijakaart saadetakse valija ametlikule e-posti aadressile (@eesti.ee).

Siseministeerium koostöös Riigi Infosüsteemide Arenduskeskusega võtab kasutusele e-valijakaardi, mis on kättesaadav Kodanikuportaalis https://www.eesti.ee.

“Elektrooniline valijakaart on inimesele mugavam ja näitab ka tema keskkonnasõbralikku käitumist, sest meiliaadressile tuleva teate korral ei saadeta enam paberil valijakaarti koju”, ütles rahvastiku toimingute osakonnajuhataja Enel Pungas.

Elektroonilise valijakaardi teenuse kasutamiseks tuleb enda ametlik @eesti.ee e-posti aadressi Kodanikuportaali keskkonnas suunata oma kasutatavale e-posti aadressile.

Siseministeerium saadab hiljemalt 12. veebruariks 2007 valijale valijakaardi. Need valijad, kes loobuvad paberil valijakaardist, saavad elektroonilise valijakaardi ajavahemikus 5. veebruarist-12. veebruarini 2007 ametlikule e-posti aadressile (@eesti.ee).

Siseministeerium, Riigi Infosüsteemide Arenduskeskus

Loetumad