13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKas kehalise kasvatuse hindamine on ülekohtune?

Kas kehalise kasvatuse hindamine on ülekohtune?

Õpetajad väitlustuhinas: Kaido Mark, Kersti Kivirüüt ja Inga Kurgjärv peavad plaani, kuidas anda tõhus vastulöök „Hullumaja puhveti“ väidetele.

  

Avalik väitlus teemal „Kas kehalise kasvatuse hindamine on ülekohtune?” toimus Tallinnas 18. jaanuaril.

Väitlusest võtsid osa Tallinna haridusametnikud, noorsootöötajad ning kehalise kasvatuse õpetajad.

Kuuste väitlusmeeskond „Hullumaja puhvet” koosseisus Avely Voore, Martin Sakur, Kaspar Vesso ning Romet Voore külastas kõne all olevat väitlust, et näha, kuidas avaliku elu tegelased kõneoskusi oma igapäevases töös kasutavad. Avaliku väitluse vaatlemise kõrvaleesmärgiks oli vajaliku informatsiooni kogumine samanimelise kooliväitluse läbiviimiseks.

Õpetajad poolt, õpilased vastu

Kooliväitlus toimus juba järgmisel päeval. „Hullumaja puhvetile” söandasid vastu astuda kehalise kasvatuse õpetaja Inga Kurgjärv, eesti keele õpetaja Kaido Mark ning ajalooõpetaja Kersti Kivirüüt. Õpetajad esindasid väitluses hindamist pooldavat seisukohta, „Hullumaja puhvet” eitavat.

Kuigi Karl Popperi formaadis läbi viidud väitlus omandas kohati üsna tuliseid pöördeid, jäi seekord väitluse võitja välja kuulutamata.

Võitis väitlusrõõm!

Kersti Kivirüüt,
Kuuste kooli õpetaja

Loetumad