-1.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivIdeepank koondab kokku kõige uljamad ideed

Ideepank koondab kokku kõige uljamad ideed

  

Tartu Ärinõuandla ja Tartu Maavalitsuse eestvõtmisel 2007. aasta alguses tegevust alustanud Ideepank koondab kokku kõige innovaatilisemad ja uljamad ideed, mis on seotud Tartumaa arenguga.

Praeguseks hetkeks on Ideepanka kirja pandud kokku 19 erinevat arenguideed, milledest enamik on suunatud Tartumaa elu edendamisele. Samuti võib Ideepangast leida mõttearendusi, mis on kirja pandud Tartu kooliõpilaste ühistel ajurünnakutel, kuid mis pole otseselt Tartumaaga seotud.

Ideepanga hetkel kõige mastaapsemaks mõtteks on kindlasti Kalevipoja kuju. Nimelt on ideeks püstitada Tartumaale, Emajõe kallastele tohutusuur Kalevipoja kuju, mis oleks ühtlasi maailma kõige suuremaks skulptuuriks. Kalevipoja sees ja väljas, üleval ja ümber oleks palju erinevaid atraktsioone ja tegemist nii vabas õhus kui ka siseruumides.

Samuti on Ideepangas välja pakutud võimalusi näiteks tuleviku kodu sisustamiseks ja Tartumaa turismivõimaluste arendamiseks. Muuhulgas on välja pakutud ka idee, et tulevikus võiks Tartus korraldada esindamata spordialade spartakiaadi, kus muuhulgas saaks võistelda naisekandmises, kiikingus ja mobiiliviskes.

Ideepank on loodud Tartu Ärinõuandla ja Tartu Maavalitsuse koostöös ning on avatud kõikidele huvilistele Internetiaadressil: http: www.tartu.ee/arinouandla/ideepank

Teeme head mõtted üheskoos teoks!

Siim Ausmees,
SA Tartu Ärinõuandla konsultant, Ideepanga projektijuht

Loetumad