-2.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivBC Kambja võidulaine jätkub

BC Kambja võidulaine jätkub

BC Kambja võttis taas võidu – seekord A-Teami üle seisuga 64:61. Mängu algus oli mõlemalt poolt sarnane. Korve visati üksteisele võrdselt. Esimese veerandaja lõpp kuulus Kambjale ja juhiti seisuga 19:14.

Teine veerandaeg kulges taas vanas rütmis, kuid siis sattus vigade tegemisega hoogu Rauno Kiuru ja ta vahetati 4 veaga pingile. Peagi olid tablool viiginumbrid 24:24.

Peale minutilist vaheaega läksid vastased juhtima 26:24 ja viskasid poolaja lõpus paremini kui Kambja pallurid ning võitsid poolaja 30:27.

Kolmandat veerandaega alustati kolmepunktilisest kaotusseisust, kuid publiku marulise toetuse abil suudeti taas ette rebida 35:32 ja oldi kolmanda veerandaja lõpuks ees 45:40.

Neljanda veerandaja alguses tuli mängu eelmises kohtumises hästi tegutsenud Raiko Maremäe, kes seegi kord alustas hästi blokeerides koheselt kaks vastaste viset, kuid teenis sellega vea, viibides platsil kokku kaks minutit. Seega jäi tema seekordne esitus suhteliselt lühikeseks.

Seisul 49:46 tundus, et Kambja läheb siit oma teed aga see tunne hajutati hetkega. Peale mõtlemisaega seisul 53:51 jätkunud mängu tõi ootamatu pöörde Jüri Juhansoni „vana sõber” Ants Juuse, kes tabas kolmepunktiviske ja viis omakorda A-Teami juhtima 54:53. Seejärel aga suutis Juhanson kaitses hästi ja kavalalt töötada ning sundis Juuse eksima. Juhanson pahvatas naerma selle soorituse üle ja tema naer kõlas üle saali. See pani aga publiku taas kõvemat häält tegema ja Rauno Kiuru viis Kambja taas ette 55:54. Sellele vastas aga omakorda taas Juuse kolmesega ja A-Team oli ees 57:55.

Kui mängida oli jäänud minut ja kümme sekundit suutsid kaitses tegutseda hästi Aarne Mullonen ja Rauno Kiuru ning Aarne viskas kiirrünnakust seisuks 57:57.

Vastased ei jäänud aga võlgu ja vastasid korviga seisuks siis 59:57 A-Teami kasuks. Seejärel sööstis Aarne rünnakule ja suutis välja meelitada vastaselt 2+1 ehk siis visata korvi ja ka vabaviske, seisuks siis 60:59 Kambjale. Kui mängida jäi minut ja kolm sekundit võttis A-Team minutilise mõtlemisaja.

Vaheajalt naastes tegi vastase takistamiseks vea Paavo Kiuru ja seda karistati kahe tabava vabaviskega, seisuks kujunes 61:60 A-Teamile.

Mäng jätkus Kambja rünnakuga ja seekord tegi vastane Rauno Kiuru takistamiseks vea ja sellele järgnesid vabavisked, esimene tabas, teine ei tabanud. Kohe kõlas kohtuniku vile, sest keegi vastastest oli varem sisse astunud kolmesekundi alasse ning Kiurule anti uus võimalus, mille ta ka edukalt ära kasutas tabades viske. Seis nüüd juba 62:61 Kambjale.

Mäng jätkus vastaste rünnakuga, aga seda nad realiseerida ei suutnud ja kaitses olid taas kindlad Rauno Kiuru ja Aarne Mullonen, kes suutsid palli kätte saada ja vormistada kiirrünnakust lõppseisuks 64:61.

Seekord jäid aga Kamsil ja Paavo Kiurul (kõigest 2 viga) legendaarsed tegemata. Kambja edukamad korvikütid olid: Rauno Kiuru 18 punktiga, Paavo Kiuru 17 punkti ja 9 lauapalliga, Aarne Mullonen 14 punktiga, Andrei Vassiljev 11 punktiga ja Jüri Juhanson 4 punktiga. Teised mängijad kahjuks kätt valgeks ei saanud. Esile võiks tuua veelkord Rauno Kiuru, kes tabas kõik teele saadetud 10 vabaviset.

Üldse tabati kogu võistkonna peale vabaviskeid 78% – 23-st viskest 18. Kahepunktivisete vastav näitaja oli 40% – 35-st viskest 14 ja kolmepunktivisete näitaja 33,33% – 18 st viskest 6.

Kambja mängis seekord koosseisus: Rauno Kiuru, Paavo Kiuru, Andrei Vassiljev, Aarne Mullonen, Meelis Kams, Raiko Maremäe, Tauri Tartes, Kristjan Käärik, Janek Rumjantsev, Jüri Juhanson, Steve Appleine. Haigusega oli pingil Väino Kiuru ja teadmata põhjustel ei mänginud Gaspar Värv.

BC Kambja järgmine mäng toimub 31. oktoobril kell 20.20 Kambja spordihoones. Vastasteks saavad olema Krossarid. Tartumaa II liiga mänge ilma Kambja võistkonna osaluseta saab jälgida ka järgmisel kolmapäeval Kambjas.

Indrek Ird
spordireporter,
Koduvald Online

Loetumad