3.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivDave Benton + ETV tütarlastekoor = ¥Püha öö´

Dave Benton + ETV tütarlastekoor = ¥Püha öö´

  

Kaks, teatavasti, ei jää kolmandata ehk omamoodi traditsiooniks hakkavad kujunema Dave Bentoni jõulumeeleolulised kontserdid Kambja kirikus.

Jõulukontsertide sari „Püha öö“ jõuab Kambja kirikusse neljapäeval, 13. detsembril algusega kell 19. Laulja astub kuulajate ette koos maineka ETV tütarlastekooriga, mida juhatab Arne Saluveer.

„Püha öö“ on järjeks eelmiste aastate üliedukatele tuuridele, millel Dave Benton esines koos Tallinna poistekoori ja ühendatud gospelkooridega.

„Ma ei ole väga kindel, mis on selle iga-aastase suure edu taga, kuid arvan, et oleme alati hästi valinud kooslused ning hoidnud suurejoonelise teostuse kiuste piletihinna kättesaadava kõigile,“ mainib Dave Benton pressiteates.

Selle aasta mahukaimat jõulukontsertide sarja alustatakse 2. detsembril Tallinna Oleviste kirikust. Turnee jõuab tosinasse Eesti kirikusse ning läbib oma teel ka kõige kaugemad kodumaa paigad nagu Valga ja Räpina. Tartu lähikonnas esineb Dave Benton ka Äksis 19. detsembril.

Pressiteates märgib Arne Saluveer, et kooril on väga hea meel taas esineda Dave Bentoniga nii suures projektis. „Oleme Daveiga teinud mitmed korrad koostööd ja meil on ainult väga head mälestused. Anname endast parima, et viia advendisõnum üle Eesti.“

Piletid on müügil Piletilevis ja Statoli jaamades üle Eesti. Hind eelmüügis 100 kr ning tund enne algust kohapeal 125 kr. Pensionäridele ja alla 10-aastastele soodushind 90 kr (müügil ainult kohapeal).

Toivo Ärtis

Loetumad