2.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivLaul teeb meele rõõmsaks

Laul teeb meele rõõmsaks

Kambja lasteaia laululastel on võimalus (lisaks paljudel lasteaiapidudel esinemisele) oma ilusat lauluhäält lasta kõlada ka Tartumaal toimuvatel laulupäevadel ja muusikalistes etendustes.

Selle aasta esimesel märtsipäeval palus MTÜ Õnnemaa meie lasteaia laululapsi osalema Luunja kultuurimajas toimunud muusikalises etenduses „Lumehelbe teekond”. Lastele tuli kiiresti selgeks õpetada kolm laulu – „Lumesadu”, „Mesikäpp- maiasmokk” ja „Mis päike teeb”.

Emotsionaalsed ja andekad laululapsed Kerttu Loid, Emma Vildersen, Anessa Habonen, Kstiina-Mai Luik, Kerstin Tälli, Pilleriin Kreek ja Jan- Erik Kõll nautisid esinemist suurel laval. Loomulikult ei jäetud tänamata tulevasi laulutähti, muusikaõpetajaid ja lapsevanemaid.

Koostöös toredate ja vastutulelike lapsevanematega sai võimalikuks osalemine muusikalises etenduses Luunjas. Etendust tulid vaatama ja laste esinemisele kaasa elama emad, isad, õed, vennad, kellega koos tegime ka ühise pildi.

Minul kui muusikaõpetajal on meeldiv tõdeda, et vanemad on vägagi huvitatud lastele esinemisvõimaluste andmisest väljaspool lasteaeda.

Muusika vanemõpetaja Anu Ird

Loetumad