-0.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiiv"Talendijaht" otsib uusi talente Kambja vallast

"Talendijaht" otsib uusi talente Kambja vallast

Kanal 2 esindaja palus Koduvalla toimetuselt abi, et leida Kambja vallast talendikaid inimesi.

Suur osa „Talendijahile“ pürgijatest on tantsijad ja lauljad – seetõttu soovitakse leida juurde ka teisi talente, et saade oleks huvitav ja mitmekülgne. (See muidugi ei tähenda seda, et kui keegi on suurepärane laulja või tantsija, siis teda ei tohi pakkuda. Ikka tohib!)

 

Aga talente on ka teistel aladel.

Mõni inimene on talent köögis. Miks mitte pakkuda kedagi, kes teie arust valmistab keelt alla viivaid roogasid. Talendiks võib olla meistersaagija või kuduja/ heegeldaja. Või naljavestja, kel igaks sündmuseks nali varnast võtta. Või näiteks mõni noor, kes osav oma hobis/ harrastuses/spordialas.

Koduvalla toimetus ootab teateid kõigist talentidest, kes vähegi meelde tulevad. Edastame teie ettepanekud Kanal 2 toimetusele, et nemad saaksid pidada kandidaatidega edasisi läbirääkimisi.

Ka eelmise aasta „Talendijahi“ peaauhinna võitja, väike tüdruk, kes tegeles peast arvutamisega, ei tulnud ise selle peale, et oma oskusega saatesse minna.

Kanal 2 ei välista, et saab kellegi Kambja vallast saatesarja peaauhinna – 500 000 kr – võrra rikkamaks teha. Või siis ühe saate auhinna – 10 000 kr – võrra.

Hea vallalehe lugeja, on kindel, et olete kokku puutunud nii mõnegi inimesega, kes sobiks saatesse „Talendijaht“. Selle, kuidas kandidaat kõige põnevalt üles filmida, on lubanud välja mõelda ja korda ajada juba kogenud teletegijad.

Loetumad