16.9 C
Kambja
Laupäev, 27.07.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivHeegeldamisvõistlus meestele, mudamaadlus naistele

Heegeldamisvõistlus meestele, mudamaadlus naistele

Pilt:

Üks kõigi, kõik ühe eest: Pangodi küla suured ja väikesed esindajad kaitsesid Nõo kihelkonna külade päeval oma kodupaiga au. Foto: Eha Jakobson

Pangodi küla osales kolmandat korda Nõo kihelkonna päeval, mida tänavu peeti 9. augustil Unipiha mõisa pargis.

Võisteldi nii individuaalselt kui meeskondlikult. Üheks huvitavamaks individuaalvõistluseks oli naiste mustlasmaadlus. Pangodit esindas sel alal perearst Vivian Alles.

„Ei ole surnud,“ nendib Vivian rõõmsatujuliselt pärast kuuest matšist koosnenud võistlust, kuid lisab: „Aga maanaiste vastu ei saa!“

Üheksa küla paremusjärjestuses saavutas Vivian Alles igati tubli kuuenda koha. Tulemuse muudab eriti hinnatavaks teadmine, et mustlasmaadluses ei tunnistatud kaalukategooriaid. Raskema ja kergema naise kaalu vahe küündis kahe puudani.

Individuaalalade hulka kuulusid veel meeste heegeldamisvõistlus, sirgete kätega puudase sangpommi hoidmine aja peale ja paarikümnekilose malmist keskkütteventiili viskamine.

Kahel viimasel alal saavutasid meie mehed Aivar Pruuli ja Ralf Pallum igati arvestatava neljanda koha. Samale tulemusele jõuti ka võrkpallis ja meeskondlikus teatevõistluses.

Kadri ja Aule Mäemets saavutasid esikoha laste maastikujooksus, hõbemedalile tuldi meeskondlikus viktoriinis.

Kokkuvõttes jäi Pangodi võistkond üheksa küla arvestuses viiendaks.

Aitäh haridusseltsi Tõrvik suurtele ja väikestele sõpradele ühises ettevõtmises kaasalöömise eest. Sel augustipäeval oli tore üheskoos vihmapilvi trotsides lustida üheksa küla inimeste keskel.

Suur rõõm oli noortest, kes kaasa lõid. Aitäh, Margus, Jannely, Rait, Andres, Gert, Margus ja Mailis!

Haridusseltsi Tõrvik esinaine Eha Jakobson

Loetumad