2.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambjakad alistasid Nõokad

Kambjakad alistasid Nõokad

Kolmapäeval peetud Tartumaa korvpallivõistluste sarja Terminal Cup II liiga kohtumises võitis BC Kambja Nõo valla võistkonda tulemusega 66:49. Kohtumist alustas Kambja meeskond väga kiirelt ja läks juhtima seisuga 16:4. Seejärel sai ka Nõo oma mängumasina tööle ja esimesele veerandajale mindi Kambja eduseisus 17:13.

 

Teisel veerandajal tegi Kambja mõningad vahetused. Kuid mängus ei suudetud visata ühtegi punkti. Ainsad kolm teisel veerandajal visatud punkti tulid vabavisetest.

Õnneks ei suutnud ka Nõo väga palju punktlisa teenida visates vastu üheksa punkti. Poolajale mindigi Nõo eduseisus 22:20.

Kolmanda veerandaja alguses läks Kambjal taas esiviisik platsile ja sellega murti ka Nõo selgroog, kõik sujus ideaalselt söödud olid täpsed ja tabati hästi ning veerandaeg võideti 31:12.

Neljandat veerandaega alustati Kambja eduseisult 51:34 ja seda vahet ei lastud väiksemaks ka mängu lõpuni. Neljas veerandaeg mängiti viiki 15:15 – seega kogu mängu võit tuli Kambjale lõppseisuga 66:49.

Indrek Ird /KV online sport

Loetumad