-2.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivLaulu- ja mänguselts tegi nii kokkuvõtteid kui plaane

Laulu- ja mänguselts tegi nii kokkuvõtteid kui plaane

loteriilaudKambja laulu- ja mänguseltsi arvult juba 12. aastapäevapidu leidis aset reede, 9. jaanuari õhtul Kambja kooli saalis.

Selts kuulas ära aruanded senise tegevuse ja raamatupidamise kohta ning kinnitas uue juhatuse.

Seekordne juhatus on 8-liikmeline, sinna valiti vallavalitsuse spetsialist Hella Sule, Kambja kooli huvijuht Toivo Ärtis, kirjanik ja videokroonik Heiki Kortspärn, muusikaõpetaja Anu Ird, Kambja kooliõpetaja Mare Paidra, valla kultuurijuht Pille Tammelan, Kambja koolijuht Enn Liba ning seltsi senise esimehena Hilja Neumann.

Seltsirahva koosolemisel esitati plaan 2009. aasta tegevusteks: jätkatakse Kambja kalmistu viidastamist; kohtuda plaanitakse Tartu maavanemaga, Carmen Tähega USA-st ja kunagise Kambja kooli õpetaja Ingvar Luhaäärega; võetakse ette üks reis ning kavatsetakse välja anda trükis. Seltsi suurimaks ettevõtmiseks võib ilmselt pidada Kambja laulukoori 215. aastapäeva tähistamist eeloleval sügisel.

Aastapäevapidu väisas ka vallavanem Ivar Tedrema, kes andis üle Tartu maavanema tänukirjad.

Vallavanemaga oli kaasas ka Swedbank’i esindaja. Viimasel oli Kambja rahvale meeldiv sõnum: pangabuss hakkab nüüd ka Kambjas käima.

Õhtut ilmestasid Kambja kooli laululapsed Marika Lehiste juhatamisel ning juba 52-aastane Kambja naisansambel.

Toimus ka tavapärane loterii, kus seltsi liikmetest abielupaari Koidu ja Eha liit leidis kinnitamist loositulemusega – mõlemad said ühesugused punased südamed.

Head uut aastat seltsilegi!

Heigo Mägi,
Kambja laulu- ja mänguseltsi
juhatuse liige aastail 2006–2009

Loetumad