14.9 C
Kambja
Teisipäev, 30.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivVikertiimer on viis aastat tublisti tantsu keerutanud

Vikertiimer on viis aastat tublisti tantsu keerutanud

Õnnesoov: Tantsujuht Heljo-Made Ruul (vasakul) ja tema „tüdrukud“ kuulavad, millega neid üllatab naisansambel Anu Irdi juhendamisel. Foto: Peeter Ruuge

  

Mihklipäeval toimus Kambja kooli saalis sünnipäevapidu – Kambja naisrahvatantsurühmal Vikertiimeril täitus viis aastat tantsimist selle nime all.

Külalisi oli nii lähemalt, kui ka kaugemalt. Õhtujuht Aarne Pärn lükkas hoogsalt peo käima ning kutsus sünnipäevalapsed lavale tantsima. Vikertiimer esitas oma lustlikud tantsud tuntud headuses ja andis esinemiskorra üle külalistele.

„Sünnipäevalapsi“ tervitasid lauluga Haaslava meeskoor Aulike Lööndre juhatamisel. Järgmisena astus lavale suure aplausi saatel üllatuskülaline – Erich Krieger. „Juubilare“ oli saabunud tervitama nii segarahvatantsurühm Kaktus Türilt kui naisrühmad Lähtelt, Nõost ning Luunjast. Lauluga olid õnne soovimas Kambja naisansambel.

Kui saabus õnnitluste aeg, siis sai meie tantsijatele osaks palju kallistusi, häid soove, kuumi käepigistusi ning hulgaliselt lilli-kingitusi.

Sünnipäeva laps jagas ka ise kingitusi. Lilleõie ja Vikertiimeri seinataldrikuga peeti meeles oma juhendajat Heljo-Made Ruuli ja kõiki toetajaid. Kõik peolised said osa suurest sünnipäevakoogist ja võisid tantsu keerutada ansambli A&P saatel. Ka Erich Krieger tuli veel mitmeid kordi lavale.

Naisrahvatantsurühm palub tänada kõiki, kes neid õnnitlema saabusid, samuti toetajaid ja oma peresid, kes on nii mõistvad ja alati toeks olnud.

Valla kultuuritöötaja
Pille Tammelan

Armsad Vikertiimeri prouad!

Ärge lubage sügishalladel südant vallutada, sest mida soojemad ja tantsuhimulisemad te olete, seda ilusam on kõik, mis teid ümbritseb!

Kallistan ja tervitan teid kõiki ilusal juubelil!

Teie Mai Treial
Jõgeval, 29.septembril 2007

Loetumad