-2.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKauni kodu konkursil olid luubi all korterelamud

Kauni kodu konkursil olid luubi all korterelamud

Kodukaunistamisliikumise raames hindas Tartumaa komisjon tänavu taas kaunimaid kodusid.

Seekord oli eelisteemaks korterelamud. Valdade-linnade esitatud nominentidest jäi üleriigiliseks tunnustamiseks esitamiseks sõelale neli.

Nelja korteriga elamu Rannu vallas Väike-Rakkes on näiteks mitme pere heast koostööst. Lisaks poolehektarilisele krundile hooldavad elanikud sellega külgnevat ühisparki. Maja ümbrus on heakorrastatud, seal on palju lilli ning kuusepuust oma tehtud lipumast.

Kuuste õpetajate korterelamu ümbrus Kambja vallas on praktilise ja maitseka kujundusega. Siin on kõik maaeluks vajalik – korralikud puuriidad, köögivilja- ja lillepeenrad, lõkkeplats ning kiik lastele.

Korteriühistu Luunja vallas Aiandi tee 13 on loonud mitmele perele meeldiva elukeskkonna. Lisaks ühiselt kasutatavale ruumile on säilitatud iga pere privaatsus ja võimalus kujundada ümbrust oma maitse järgi.

Kõrveküla lasteaed Tartu vallas on renoveeritud ja juurdeehituse saanud 2008. aastal. Vald ei ole laste puhke- ja mänguruumi kujunduse arvel koonerdanud. Haljastuses on huvitavalt kasutatud kive. Mänguväljakud on ühendatud kastpeenardega, kus väiksed aednikud saavad ise seemneid mulda panna ja taimede sirgumist jälgida.

Loetumad