9.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivRõõmu jagus nii võõrustajatele kui külalistele

Rõõmu jagus nii võõrustajatele kui külalistele

Kooliaste-vanurite ühispilt.

Kammeri kooli 18 vaprat isetegevuslast koos saatjatega sõitsid 28. mail hooldekeskusse külla puuetega ja eakatele inimestele. Küllasõidu organiseeris direktor Peep Puusepp.

Kooliaste-vanurite ühispilt.

Kammeri kooli 18 vaprat isetegevuslast koos saatjatega sõitsid 28. mail hooldekeskusse külla puuetega ja eakatele inimestele. Küllasõidu organiseeris direktor Peep Puusepp.

Hooldekodu asukoht on imelise looduse keskel. Juba eemalt võis näha kõrgel mäe otsas seda helerohelist kahekordset puumaja, kuhu meid oodati. Tervitajaks ja vastuvõtjaks oli väga lahke juhataja Elle Ott. Sissejuhatuseks räägiti Kammeri kooli huvitegevusest, ringidest ja õpetaja Laine Välbe andis põhjalikuma ülevaate oma näiteringist.

Külalised Kammerist esitasid hooldekodus (hoolimata kitsukesest esinemispaigast) näidendi ,,Kollamütsike“ ning luuletusi, tantse ja laule. Etteastete juhendajateks olid õpetajad olid Laine Välbe ja Nele Valdru ning huvijuht.

Küllasõidu ja kontserdi jäädvustas videole Kammeri kooli arvutispetsialist Mati Saul. Üheskoos tehti ka pilte.

Külalised leidsid, et paku sees olev haljas kasepuu, mida näidendis vajati, sobib suvistepühal ka kenaks kingituseks.

Hooldekeskuse rahvale kingiti mälestuseks ka raamat, savist voolitud kauss koos lillevaasiga ning laste poolt meisterdatud tervituskaart.

Kammeri kooli isetegevuslased said kingiks suure kommi- ja õunakoti. Vastuvõtt oli väga soe ja sõbralik.

Leppisime kokku, et külastame Aarike hooldekeskust edaspidigi.

Tagasiteel tegi bussijuht Aivar Pangodi järve ääres peatuse, et lapsed saaksid maiustada just looduses.

See paaritunnine väljasõit oli Kammeri õpilastele suur elamus ja uus kogemus. Ettevõtmise korraldajad nii koolis kui hooldekodus tundsid rõõmu, et said argiellu vaheldust pakkuda.

Aitäh vastuvõtu eest!

Kammeri kooli huvijuht Hele Kõrs

Loetumad