-1.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja noortemalev 2015

Kambja noortemalev 2015

Noored poseerimas grupipildil, taustaks kirik ja tamm. 

Õpilasmalev Kambja kiriku aias aastal 2004. Foto: Heigo Mägi 

Ööbimisega malev toimub üheksal tööpäeval 8. juunist – 20. juunini.

Malevas saavad osaleda kõik Kambja valla noored, kes on vähemalt 13-aastased. Malevlase töötunni tasu on 2.34 eurot (brutotasu). Iga malevlasega sõlmitakse tööleping.

Lisaks töötamisele toimuvad malevas kultuuri- ja spordiüritused.

Maleva eesmärk on anda noortele väärtuslikku töökogemust. Töövõimalusi pakkudes aitame noortel kujundada oma sihte tööturul. Lisaks pakub töömalev arendavaid vaba aja tegevusi, mille käigus saavad noored nii iseseisvalt kui ka meeskonnana tegutsemise kogemust.

Malevavahetus kestab 12 päeva. Rühmas on keskmiselt 10 noort Kambja vallast ja 10 noort Tartust ning kaks rühmajuhti, kes noorte tegevusi koordineerivad.

Malevasse registreerumiseks saada e-kiri (kambja.noortekas@gmail.com) ning me saadame Sulle registreerimisvormi või tule noortekeskusest läbi (T-R kell 13-19) ning võta kaasa registreerimisvorm paberkandjal.

Peale registreerimist ja registreerimisvormi esitamist tuleb malevas osalemiseks kanda osalustasu 12 € MTÜ Öökull Kambja avatud noortekeskuse arveldusarvele hiljemalt 3. juuniks. See garanteerib malevakoha olemasolu.

Osalustasu eest tagatakse noorele 12 päeva jooksul majutus, toitlustus, sisukas spordi- ja kultuuriprogramm ning maleva T-särk.

Kambja noortekeskus, MTÜ Öökull

 


Kas oled malevas käinud? Mida mäletad?
Kas lähed?
Kas malev on kasulik?

Loetumad