4.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKoolitus mesinikele ja mesindushuvilistele

Koolitus mesinikele ja mesindushuvilistele

Mesinik. Foto: Migco (cc)

Hea mesinik või mesindushuviline, tule 14. jaanuaril 2016 Tartus algavale mesinduse ABC kursusele.

Koolituskavaga saab tutvuda veebilehel www.mesinikeliit.ee. Osalemiseks registreeru eelnevalt. Kursused on tasulised.

Küsi täpsustavat infot Eesti Mesinike Liidu tegevjuhilt e-kirjaga (mesilaspere@gmail.com) või telefonitsi (+372 502 9006).

Eesti Mesinike Liit tegutseb aastast 1992. Hetkel kuulub liitu 598 mesinikku või ka mesindushuvilist inimest, kellest võib kunagi saada mesinik. Kõik on teretulnud.

Meie tegevuste kohta saab põhjalikumalt infot kodulehel. Lisaks pidevale suhtlemisele ametkondadega, et kaitsta nii mesinikku kui mesilast, korraldame mitmesuguseid tegevusi kõigile huvilistele. Näiteks on meil igal aastal õppesõidud Euroopasse. Need on erineva pikkusega, et kõigil oleks valik. Toimunud reiside kohta on ka reisikirjad kodulehel avaldatud.

Üheks põhitegevuseks on meil koolitamine. Koolitame nii algajaid kui ka edasijõudnuid. Kuna meil on koolitusluba, siis koolitustel osalejatel on tulumaksutagastus.

Kirjastame raamatuid. Liikmetele müüme neid soodsamalt kui teistele. 6 korda aastas ilmub infoajakiri Mesinik.

Juba aastast 2004 on Eesti Mesinike Liit riikliku mesindusprogrammi vastutav täitja. Kõik tegevused, mis viiakse ellu programmi raames, on osalejatele tasuta. Selle kohta saab rohkem infot nii liidu kui programmi veebilehtedel.

Marianne Rosenfeld
Eesti Mesinike Liidu tegevjuht

Loetumad