2.9 C
Kambja
Laupäev, 27.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja vald pälvis liiklusohutuse auhinna

Kambja vald pälvis liiklusohutuse auhinna

Maanteeameti poolt määratava liiklusohutuse auhinna sai Lõuna regiooni omavalitsuste seas Kambja vald.

Iga-aastaselt välja antava liiklusohutuse auhinna eesmärk on avaldada tunnustust isikutele või organisatsioonidele, kelle tegevus on olnud eeskujuks liikluskasvatuse ja liiklusohutuse korraldamisel ning ohutu liikluskultuuri propageerimisel.

Märkimisväärse panuse eest liikluskasvatuse korraldamisel ja liiklusohutuse arendamisel pälvisid 2015. aastal maanteeameti tunnustuse kuusteist pedagoogi, neli kohalikku omavalitsust, viis koostööpartnerit ja viis sündmust üle Eesti.

„Suur tänu kõigile, kes märkasid enda ümber väärt tegijaid ja tegusid ning võtsid vaevaks neist meile teada anda,“ rõõmustas maanteeameti ennetustöö osakonna juhtivspetsialist Sirli Tallo. Sel korral esitati konkursile 62 kandidaati, kelle seast tegi lõpliku valiku maanteeameti ennetustöö ja liiklusohutuse osakonna töötajatest koosnev komisjon.

Tiitli „Liiklusohutuse aasta kohalik omavalitsus“ pälvisid Põhja regioonis Tallinna linnavalitsuse transpordiameti liikluskorralduse osakond, Ida regioonis Rakvere linnavalitsus, Lääne regioonis Paikuse vallavalitsus ja Lõuna regioonis Kambja vallavalitsus.

Liiklusohutuse aasta sündmusteks nimetati noortekonverents Raplas (Põhja regioon), liiklusteemalised õppepäevad „Kui pea ei tea“ ja „Heli ja kiirus tänaval“ Tartu Ülikooli muuseumis (Lõuna regioon), projekt „Helkur on popp“ (Ida regioon) ja aktsioon „Austa nõrgemat“ (Lääne regioon). Üleriigiliselt tõsteti esile PZU Kindlustuse liiklusohutusealast teavitustööd.

Tartu Veeriku kooli õpetaja Katri Lill pälvis tiitli „Liiklusohutuse aasta õpetaja üldhariduskoolis“ ja Mart Laanemäe (Sõiduõpe OÜ) tiitli „Liiklusohutuse aasta õpetaja“.

 

Loetumad