4.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSügisesed sündmused Aarikel

Sügisesed sündmused Aarikel

MEELEOLUKAD: Kuuste lasteaialaste esinemine mõjus rõõmsalt ja reipalt kõigile vaatajaile.
Fotod: Elle Ott 

Rahvusvahelist eakate päeva aitasid Aarikel sisustada Kuuste lasteaia lapsed oma toreda teatraalse etteastega „Vares keedab hernesuppi“.

Laste esinemine tõi nii hooldekeskuse elanikele kui ka töötajatele naeru näole.

Tore oli! Aitäh lastele ja nende õpetajatele!

Tänusõnad ka Tartu maavanemale Reno Laidrele, kes saatis eelnimetatud tähtpäeva puhul heade, toetavate sõnadega läkituse.

Tegus heateopäev

Lionsite Tartu Tamme klubi liikmete ja Tartu kristliku noortekodu noorte traditsiooniline ühine heateopäev toimus Aarike hooldekeskuses 8. oktoobril.

Päev oli küll sajune, kuid möödus väga tegusalt.

LC Tartu Tamme liikmete (Gunnar Leht, Tuljo Raudsepp, Andres Kärp ja Toivo Kangro) poolt langetati metsapargis interneti levi takistanud puud ja koristati juba maha langenud puid.

Tänu noortekodu kasvandike visale tööle juhendajate Külli Kooli ja Margus Elmeti eestvõtmisel sai katlamajja veetud küttepuude talvevaru. Nüüd ei ole muret, et kliendid külma peaksid kartma.

Maitsva lõunasöögi eest kandsid hoolt Urve Kähr ja Marika Saar.

Tänukirjad tehtud tubli töö eest andis üle hooldekeskuse juhataja Elle. Ühtlasi lepiti kokku juba kuuendat korda toimuva teise advendi kontserdi aeg.

Tänan tegijaid ja osavõtjaid!

 

Hooldekeskuse pere nimel Elle Ott

Loetumad