16.9 C
Kambja
Laupäev, 27.07.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivVaimulik ja ilmalik elu lõimusid Aarike peopäeval

Vaimulik ja ilmalik elu lõimusid Aarike peopäeval

Pilt:

Tähistuspäev: Vaimulik Kristjan Luhamets kandis Aarike hooldekeskuses ette peapiiskopi pöördumise seoses Eesti Vabariigi 90. juubeliga. Foto: Margus Kriiva

Aarike hooldekeskuses oli 21. veebruaril kahekordselt tähtis päev – Eesti Vabariigi 90. aastapäeva pühitsemine oli ühtlasi ka hooldekeskuse 60. juubeli märkimise avaürituseks.

Ennelõunal algas jumalateenistus, mille viis traditsiooniliselt läbi Kambja kirikuõpetaja Kristjan Luhamets. Ta kandis ette ka EELK peapiiskopi Andres Põderi pöördumise õdedele ja vendadele seoses vabariigi 90. juubeliga.

Ühiselt lauldi laule laululehelt “Laulud rahvuspühal”. Jumalateenistus lõpetati lauluga “Mu isamaa, mu õnn ja rõõm”, mida olenemata vanusest ja tervisest lauldi püsti seistes.

Seejärel võttis sõna tänuks ja tervituseks hooldekeskuse juhataja Elle Ott, kes tänas kõiki oma töötajaid südamest tehtud töö eest. Juhataja tõi esile nende töötajate nimed, kes on olnud hooldekodus ametis üle kümne aasta. Sellega seonduvalt pälvisid Tartu maavanema tänukirja Urve Kähr, Margus Kriiva, Margus Elmet ja Taivo Tera. Kambja vallavalitsuse tänukirjade saajateks olid Tiia Rehemaa, Liivi Tobreluts, Helmi Asmus, Ene Hurt, Marika Saar ja Tiiu Laanemaa.

Väiksema tööstaažiga töötajaid peeti meeles pisikese meenega.

Juhataja pöördus klientide poole ja nende kaudu nende sugulaste poole. Ta soovis kõigile head tervist ja sooja südant lootuses, et iialgi ei kaoks ilmast headus.

Seejärel istuti pidulikku söögilauda.

Koduvald

Loetumad