Vallavolikogu jaanuariistung

480

Kambja vallavolikogu XXXVII istung toimus 26. jaanuaril Tõrvandi uue lasteaiahoone saalis Ringtee 1. Istungist võttis osa 19 volikogu liiget, puudusid Vahur Järv ja Arne Peda. Volikogu kinnitas päevakorra 6-punktilisena.

Kambja valla 2021. a eelarve eelnõud tutvustas finantsjuht Eve Jaanus. Eelarve kogumahuks on kavandatud 25 miljonit eurot. Volikogu otsustas lugeda eelarve esimese lugemise lõppenuks ja kinnitas parandus- ja täiendusettepanekute tähtajaks 7. veebruari.

Ülenurme alevikus Päevalille tänava transpordimaa tasuta omandamise eelnõud tutvustas haldusjuht Ülo Plakso. Volikogu nõustus ühehäälselt Päevalille tänava omandamisega.

Lemmatsi külas Lillemäe tänava transpordimaa omandamise kohta tegi ettekande haldusjuht Ülo Plakso. Volikogu nõustus ühehäälselt tänava tasuta omandamisega, kui MTÜ Lillemäe Elurajoon saab kinnistu oma valdusesse.

Projekti „Sotsiaaltransporditeenuse korraldusmudelite testimine“ ja selles osalemise tingimusi tutvustasid sotsiaalosakonna juhataja Rahel Tamm ning MTÜ Tartumaa Ühistranspordikeskus projektijuht Aarne Suits. Volikogu otsustas 19 poolthäälega osaleda projektis ja volitas vallavalitsust korraldama projektiga seotud tegevusi.

Kambja noortevolikogu möödunud aasta tegemisi ja käesoleva aasta plaane tutvustasid ning vastasid volikogu liikmete küsimustele noortevolikogu juhatuse liikmed Triinu Alliksaar ja Annaliisa Plato.

Kambja valla tunnuslause ja vallalehe nime ideekorjest tegid kokkuvõtte haridus- ja kultuurikomisjoni esimees Peep Puis ja arendusjuht Kristi Kull. Elava arutelu tulemusel otsustas volikogu kiita heaks valla tunnuslause „Kindel ja kodune!“ ja vallalehe nime „Valla Sõnumid“.

Istungil arutatut vahendas volikogu sekretär

REET KIURU

Kino maale
EelmineSport ja külm käsikäes
JärgmineStatistiline ülevaade volikogu tööst 2020. aastal