Valla infoleht sünnib koostöös

644

Kambja valla leht on saanud uue nime ja levib endiselt selleks, et valla uudised jõuaksid võimalikult kõigi vallaelanikeni. Teadupärast on uudis kõige otsitum ning kõige kiiremini riknev kaup. Vahepeal valitsenud isevärki aegadel on ka lehe kanne olnud hõredam: varem kaks korda nädalas, nüüd on juba tegu kolme kandealguskorraga nädalas. Kande alguspäevad on esmaspäevad, neljapäevad ja reeded ning kannet teostatakse kahe tööpäeva jooksul (nt esmaspäev-teisipäev, neljapäev-reede, reede-esmaspäev).

Kui vallaleht pole kuu lõpuks teie postkasti jõudnud, andke palun toimetusele teada – uurime asja ja püüame lahenduse leida. N.ö varulehti leidub huvilistele alati vallamajas.

Head lehelugejad! Vallaleht ootab värsket informatsiooni iga kuu 10. kuupäevaks. Suurepärane, kui kaastöö on vormistatud Wordi dokumendina, varustatud autori nime ja infoga tema ametist. Pildid palume saata eraldi JPG-failidena ja ikka selgitusega, kes või mis on pildil ja kelle tehtud on foto. Toimetajate andmed on olemas iga vallalehe numbri viimasel leheküljel.

Ühine ja üleüldine tänu kõigile, kes lehetoimetust uudistega varustanud, põnevusega ootame kaastöid ka uutelt autoritelt! Parima lehe saame ikka seda üheskoos uudistega varustades!

MAIRE HENNO,
Kambja vallalehe toimetaja,
tel 5562 8457

Kino maale
EelmineTeekond Ülenurme mõisast põllumajanduse muuseumini…
JärgmineVäikeste koolilaste uued kogemused ja algklasside koolipere pilk tulevikku