Ülenurme Lions klubi toetas Ülenurme noori jalgpallureid

1485
Vasakult Lauri Rand, Mark Gerassimov ning Ülenurme Lions klubi liikmed Timo Marjamägi (LC Ülenurme president), Tiit Pärgmäe, Väino Kivirüüt, Toomas Tiisler, Raivo Rätsep, Tõnu Väljan. Foto: Svetlana Rand

Ülenurme Lions klubi andis FC Ülenurme jalgpalliklubile üle 36 paari tuliuusi Nike`i putsasid. Jalgpalliputsade üleandmine toimus Tõrvandi Peomajas, mis on Ülenurme Lionsite peakontor. Jalgpalliklubist olid putsasid vastu võtmas FC Ülenurme peatreener Lauri Rand koos pojaga ja Ülenurme klubi noortreeneri Mark Gerassimoviga. Külalised jäid ka meie klubi jaanuarikuu koosolekule ning õhtusöögile, mille käigus tutvustasime oma klubi tegemisi ja eesmärke.

Ülenurme klubi koondab valdavalt kohaliku vallaga seotud sõpruskonda, kelle lipukirjaks on „Üksmeelselt üheskoos”. Klubis on ka tartlasi ja teisi LõunaEesti päritoluga liikmeid.

Möödunud hooaegadel on meie heategevus olnud suunatud Ülenurme Gümnaasiumi paljulapseliste perede koolilõunate eest tasumiseks. Samuti oleme toetanud Emajõe kooli, kus õpivad nägemispuudega lapsed. Jätkuvalt panustame Maarja küla arengusse, seda nii ehitusel, heakorratöödel kui ka küttematerjali varumisel abiks olles.

Traditsiooniks on saanud mardipäeva tuluõhtu, mille tulu on jagatud Maarja külale ja Ülenurme Gümnaasiumis õppivale tütarlapsele jalaproteeside soetamiseks. Tütarlapse puhul on tegemist ainulaadse puudega Eestis: tema jalad on sünnist saati varvasteta. Et olla aktiivne õpinguis, muusikakoolis ja ka spordis, vajab ta spetsiaalseid proteese, mida tuleb kasvueas regulaarselt uuendada. Lisaks laekuvad rahalised annetused ka Tartu kaubanduskeskustes olevatest rahapallidest.

Soovime FC Ülenurme noortele jalgpalluritele palju edu ja jaksu nii treeningutelkui ka võistlustel!

Suur tänu LC Raplale, kelle vahendusel organiseeriti Norrast Eestisse 2000 paari putsasid, mis on erinevate Eesti Lions klubide poolt noortele jalgpalluritele välja jagatud.

TIMO MARJAMÄGI
LS Ülenurme president

Kino maale
EelminePõltsamaa CUP 2018 võitja on FC Ülenurme!
JärgmineTeade maamaksu kohta