Imeline sügisene Heateopäev!

756
Meie abilised Tartu Kristlikust Noortekodust.

Traditsiooniks muutunud üleriigiline Eesti Lions-klubide Heateopäev toimus sel aastal 6. oktoobril.

Ilmataat vist küll ei uskunud, et tuleme kõik koos sügisesi heakorratöid tegema vihma trotsides, kuid meie sõbrad LC Tartu Tamme liikmed eesotsas president Toivo Kangro, liikmete Andrus Kõre, Gunnar Lehe ning Andres Kärbi abilise Jaanus Järvpõlluga saabusid juba hommikul kella kümneks kohale, et trimmerdada võsa, valmistamaks ette töötandrit Tartu Kristliku Noortekodu kasvandikele, kes jõudsid kohale kella üheteistkümneks. Tulijaid oli enam, kui algul sai kokku lepitud, ja see oli tore, sest iga abikäsi oli vajalik. Ilmataat püüdis küll veel korra või paar takistada meie töid ja tegemisi, kuid see ei läinud tal läbi. Korda sai tehtud kõik, mis planeeritud: püramiidja tamme ala, võsastunud metsaäär, pargi perv. Tegevusjuhendaja Inga juhendamisel aitasid noored neiud püsilillepeenrad sügis-talviseks perioodiks korda seada.

Köögi poole pealt tulid kella kahe paiku head lõhnad ja nii istuti peale tööd ühiselt Marika ja Urve valmistatud maitsvat toitu sööma. Magustoiduks ikka kringel ja kosutuseks mahl.

Eriline tänu Andres Kärbile ning Margus Elmetile, kes tööriistade olemasolu ja korrashoiu eest hoolitsesid! Tänutäheks sai iga osaleja tänukirja: „Hea osaleja! Üleriigilisel Eesti Lions-klubide Heateopäev 06.10.2018 Aarikel. Tänud tehtu eest.“

Kokku sai lepitud, et järgmine kohtumine on 9. detsembril, kui koos süütame 2. advendi küünla ja kuulame jõulumuusikat Tartu Kristliku Noortekodu noorte esituses.

Imelist värviküllast sügist kõigile!

Tänuga Aarike hooldekeskuse pere poolt

ELLE OTT

Kino maale
EelmineÕnnemaal on alanud kogukonnapraktika
JärgmineHoidiste ja küpsetiste konkurss-müügil hinnati ka koduseid toite