Liis Rosina asemel jätkab vallavolikogus Ülo Karpov

1678
Meesterahva portreefoto.
Ülo Karpov

Valla valimiskomisjon peatas vallavolikogu liikme Liis Rosina volitused ning määras volikogu liikmeks asendusliikme Ülo Karpovi.

16. veebruaril kinnitas vallavolikogu Liis Rosina Kambja vallavalitsuse liikmeks. Kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse järgi volikogu liikme volitused peatatakse, kui volikogu liige on kinnitatud vallavalitsuse liikmeks.

Liis Rosin kandideeris volikokku valimisliidu Hoiame Head nimekirjas. Valimisliidu Hoiame Head asendusliikmete nimekirjas on järgmiseks valimata jäänud kandidaadiks Ülo Karpov, kes andis ka nõusoleku volikogu töös osaleda.

Ülo Karpov on Ülenurmel sündinud ja kasvanud ning elanud siin kogu oma senise elu. Ülenurme gümnaasiumi lõpetamise järel omandas ta kõrghariduse maaülikoolis lihatehnoloogia erialal. Karpov on abielus ja kolme lapse isa. Alates 1997. aastast töötab AS-i A. Le Coq müügiesindajana.

Ülo Karpov: „Kambja valla areng on mulle väga oluline. Minu eesmärgiks on toetada Kambja valla igakülgset arengut kõikides valdkondades. Eriti oluliseks pean haridusuuenduslike ideede elluviimist, noorte ja eakate huvitegevuse toetamist.“

Järgmine volikogu istung toimub 16. märtsil.

Heigo Mägi

 


Samal teemal:

Abivallavanemad astusid ametisse

 

Kino maale
EelmineEesti Punane Rist tänab annetajaid
JärgmineRongiõnnetus Külitsel, rongiliin suletud