FC Ülenurme mängija saadab jalgpalli MM finaalmängul staari väljakule

1303

FC Ülenurme noorjalgpallur Tristen Kool on ilmselt paljude oma sõprade arvates sündinud õnnesärgis.

Iga nelja aasta tagant on võimalus tõelistel jalgpallifännidel saada endale koht jalgpalli maailmameistrivõistlustel pealtvaatajate seas. MM on teadupärast üks menukamaid võistlusi, kuhu maailma parimate riikide jalgpallikoondised tulevad lootusega saada karikat. Sel aastal toimub MM Moskvas, kuhu FC Ülenurme noorjalgpalluril Tristenil ei õnnestunud saada mitte rahva hulka pingile, vaid lausa väljakule!

Traditsiooniks on saanud, et võistlejaid saadavad väljakule noorjalgpallurid üle kogu maailma. Selleks, et olla see üks, kes saadab kuulsa jalgpalluri väljakule, on McDonald’s Restoranid korraldanud ülemaailmse ürituse, kuhu saavad registreerida end nii poisid kui tüdrukud. Eestis pidid kõik registreerunud minema kohale Eesti Jalgpalli Liidu halli Tallinnasse, et läbida puhtalt kuus harjutust. Olles läbinud harjutused vigadeta, said osalejad oma nimega lipiku loosikasti panna.

Juhuslikult naeratas aga õnn meie FC Ülenurme 8-aastasele jalgpallurile Tristen Koolile ning tema saigi võimaluse minna 15. juulil toimuvatele maailmameistrivõistlustele Venemaale Moskvasse. Võiduga seoses kaetakse kõik reisikulud, sh ekskursioon Moskvas ning pääse staadionile.

Soovime Tristenile palju-palju õnne ning vahvat reisikogemust!

ANETT KREININ

Kino maale
EelmineNaabervalla kardikeskus
JärgmineÜleköetud korter ja krõbe küttearve