Head teod teevad südame soojaks

1140
Istuvad Elle Ott ja ja Berend Pruin, seisavad (vasakult) Hannes Tamme, Toomas Lust, Andrus Kõre, Toivo Kangro. Foto: Margus Elmet

Aeg voolab kui jõgi ja kaasa meid kannab…

Aeg kauneid hetki meile toob…

Aeg sooja tunde südamele loob.

Sõprus sünnib vastastikku.

Inimesed, kellega koos tegutsetakse, moodustavad sõpruskonna. Nii on Aarike Hooldekeskusel juba 15 aastat kestnud sõprussidemed LC Tartu Tamme liikmetega ja tänu neile ka Saksamaa Lüneburgi lõviklubiga.

15. septembril külastasid Aarike Hooldekeskust LC Tartu Tamme liikmed Andrus Kõre, Hannes Tamme, Toomas Lust ja Toivo Kangro, kellega oli kaasas Saksamaa Lüneburgi lõviklubi president, kes kinkis heategevuse eesmärgil hooldekeskuse klientidele pingi, kus peal tähis „LC Lüneburg 15.09.2018“. 6. mail paigaldasid LC Tartu Tamme lõvid pingi „100 aastat heategevust maailmas“. Nüüd on meil ka pink Saksamaa lõviklubilt. Jääb loota, et kaks ilma kolmandata ei jää… On ju nii tore õues klientidega vestlusringe korraldada ja niisama looduse ilu nautida!

Pikaajalise sõpruse eest andsime üle tänukirja Lions Club Lüneburg esindajale Berend Pruinile, kes aastaid on hooldekeskusele abi organiseerinud. Räägiti tulevikuplaanidest ja LC Tartu Tamme lõvidega lepiti kokku 6. oktoobril toimuva traditsioonilise heateopäeva suhtes, kuhu tulevad osalema ka Tartu Kristliku Noortekodu kasvandikud.

Suur tänu kõigile!

SA Aarike Hooldekeskuse pere nimel

ELLE OTT

Kino maale
EelmineTule tantsima!
JärgmineValla traktorid meisterdasid lastele mõnusad mäed