Raitwood avas uue puitmaterjali viimistlusliini

596

Puidutööstusettevõte Raitwood avas esmaspäeval, 13. veebruaril uue puitmaterjali viimistlusliini. Ettevalmistused uue tootmisliini käivitamiseks algasid juba 2020. aastal. Avamisel tutvustati valminud liini ja selle tiimi, kui tänati ettevõtte arengusse panustajaid. Samuti toimusid soovijatele tutvustusringkäigud.

„Möödunud aastal ehitasime ja häälestasime tööle spetsiaalselt meie vajaduste järgi rajatud uue kõrgel tasemel mehhaniseeritud ja automatiseeritud puitmaterjali viimistlusliini. Tänaseks saame meie meeskonna ja põhitarnijate ühises töös sündinud liini lugeda valminuks,“ sõnas Raitwood’i juhatuse esimees Ivar Dembovski avamisel.

Oma sõnavõtus tänas Dembovski koostööpartnereid ja ettevõtte töötajaid, sõnades: „Teeme kõike hea tunde ja parema äranägemise järgi, kuid teha on veel palju.“

Puidutööstusettevõte on enam kui 30-aastane keskkonnateadlik tootmisettevõte, kes teab enda mõju ja suhtub vastutustundlikult loodusesse, eksportides oma tooteid rohkem kui 40-sse riiki Euroopas, Aasias, Ameerikas, Austraalias ja Aafrikas. Ettevõte pakub tööd 150 inimesele üle Eesti, sh 30 Kambja valla elanikule. Raitwood oli Eestis esimene, kes hakkas tootma tööstuslikult (tehases) viimistletud voodrilaudu.

1991. aastast tegutsev äriühing on Kambja valla suuremaid tööandjaid, panustades aktiivselt valla arengusse. Avatud puitmaterjali viimistlusliin, maksumusega ca 4 miljonit eurot, on viimase aja üks suuremaid erakapitalil põhinevaid investeeringuid omavalitsuses.

Ivar Dembovski pälvis veebruari alguses Valgetähe IV klassi teenetemärgi.

Avamisel tänati pidulikult koostööpartnerid ja ettevõtte töötajad, kes aitasid käivitada puitmaterjali viimistlusliini.

Marko Ojakivi
valla kommunikatsioonijuht

Kino maale
EelmineLähtun oma töös läbipaistvuse ja avatuse põhimõtetest
JärgmineLaululinnu lasteaia lastele meeldib olla õues