Kuuste pere- ja noortekeskuses tähistati erilist päeva – „Tüdrukute õhtut“

273
„Tüdrukute õhtu“ Kuuste pere- ja noortekeskuses. Foto: Liina Arike

28. oktoobril tähistasime MTÜ Õnnemaa Kuuste pere- ja noortekeskuses erilist päeva – „Tüdrukute õhtut“! Päeva eesmärk oli jagada väärtuslikke teadmisi noortele neidudele ning vastata nende küsimustele erinevatel teemadel. Meil oli suur rõõm meie noortekeskuses tervitada mitmeid silmapaistvaid spetsialiste, kes jagasid oma kogemusi ja teadmisi.

Peamised esinejad sellel erakordsel päeval olid:

Jumestaja Karita Vatman

Karita jagas tüdrukutele hindamatuid näonaha hoolduse näpunäiteid, kõneldes toodetest, puhtuse hoidmisest kosmeetikatoodete kasutamisel ja meigikunsti imest. Mõned õnnelikud said isegi kohapeal nautida kerge meigi võlu!

Juuksur Lille Loo

Lille jagas vajalikke juuksehooldusnõuandeid ja tutvustas erinevaid tooteid. Iga tüdruk sai valida, kas soovib kohapeal punutisi või lokke – juuste maailmas oli võlujõudu küllaga!

Doula Anneli Kink

Anneli rääkis neidudele keha muutustest, mis kaasnevad tüdrukutest neidudeks sirgumisega. Ta oli valmis vastama kõigile küsimustele ja pakkuma toetust ning mõistmist.

Meie sügav tänu kõigile, kes kohale tulid, et tähelepanelikult kuulata ja julgelt küsimusi esitada. See päev ei oleks olnud nii eriline ilma teieta!

Meie unistus oli teha kõigile osalejatele päeva lõpus väike kingitus ning tänu meie suurepärastele kogukonnaliikmetele said need kingikotid üllatavalt suureks!

Eriline tänu: Kirjastus SEIK, Timer kalendrid, Kommipomm, Rocking Undies, Karitel OÜ, La Roche-Posay, Sebamed, MUA by Karita, doula Anneli Kink, MTÜ Õnnemaa, Anneli Kink, Karita Vatman, Lille Loo, et aitasite meil kingi- ja loosikotte täita ning panite meie noorte silmad särama. Te olete tõeliselt imelised!

Järgmise korrani ja olge alati julged omandama uusi teadmisi ning esitama küsimusi.

Liina Arike
MTÜ Õnnemaa Kuuste pere- ja noortekeskuse noorsootöötaja

Kino maale
EelmineJulius Kuperjanov 129
JärgmineNaiskodukaitse loterii toel korraldati lastele mitmeid sündmusi