Jõulukuine heategu „Tee head“

225
VALLAELANIKULT VALLAELANIKULE: Heategevuslikud kogumiskastid paigaldatakse Coopi Kambja vallas asuvatesse kauplustesse.

Taaskord on kätte jõudmas jõulukuu. Aeg, mil vaadata üle olnu ja mõelda, kuidas edasi. Samuti aeg, mil mõelda veelgi enam neile, kelle igapäevaellu oleks vaja veidi rohkem rõõmu.

Õnnemaal on hea meel teatada, et ka sel aastal viime koos Ettevõtliku Kambjaga läbi heategevusprojekti „Tee head“. See projekt on mõeldud just neile meie valla inimestele, kellel on olnud pisut keerukam aasta või vajaksid nad pisut lisa oma jõululauale. Õigete inimesteni jõuame tänu valla sotsiaalosakonnale. Südamlikud soovid saate aga panna teele kõik teie, kes tunnete, et sooviksite pisutki aidata neid, kellel seda abi praegu rohkem vaja oleks.

Kuidas sai heategevusprojekt „Tee head“ alguse?

Tegelikult ei ole heategevus meie vallas uus asi. Alates 2011. aastast pakub MTÜ Õnnemaa ja Tartu Toidupank, mida juhib MTÜ Iseseisev Elu, toimetulekuraskustes peredele Ülenurmes toiduabi. Kogukonnapraktika raames aitavad gümnaasiumiõpilased toidupanga tegevustes. Jõulude eel osalesid ka Õnnemaa vabatahtlikud ja praktikandid toidukogumispäevadel, jagades toitu kohalikele raskustes peredele ja üksikisikutele.

Tookord oli selle projekti nimeks „Valgus südamesse“. Eriolukorra ajal tuli aga projekti paus. Ja just selle tõttu otsustasime koos MTÜ Ettevõtlik Kambja liikmetega selle taaselustada nime all „Tee head“, mis keskendub vaid meie enda valla inimestele.

Kuidas saad sina anda oma panuse?

Plakat.Juba detsembris võid märgata Coopi Ülenurme, Tõrvandi, Kambja, Kaasiku ja Külitse kaupluses südamest tulevate annetuste jaoks üles seatud erilisi kaste. Oma kogukonna toetuseks loodud projekt „Kambja valla elanikult Kambja valla elanikule“ katab iga nurga meie armsas vallas.

MTÜ Õnnemaa ja MTÜ Ettevõtlik Kambja teevad koostööd erinevate organisatsioonide ja vabatahtlikega, et viia soojust ja rõõmu igasse kodusse.

Sinu panus, olgu see suur või väike, on hindamatu. Kingituse valikul saad panustada südamega – olgu selleks konservid, purgitoidud, moosid, mesi, kohv, kakao, tee, suhkur, toiduõli, maiustused, piparkoogid või muud kauasäilivad tooted. Iga panus loeb ja toob rõõmu.

Hoiame kõiki projekti kulgemisega kursis Facebookis. Leia Facebookis üritus nimega Heategevusprojekt „Tee head“.

Üheskoos muudame kellegi jõulud helgemaks!

Heategu teeb õnnelikuks!

Kersti Leis
MTÜ Õnnemaa juhataja

Brit Mesipuu
MTÜ Ettevõtlik Kambja, volikogu sotsiaalkomisjoni esimees

 

Kino maale
EelmineTõrvandi Raamatukogus toimuvad põnevad kohtumised
JärgmineHooldereform ja hooldekodukoha taotlemine