Edukas poolaasta Helia Puit/Tõrvandi korvpalliklubil

657
Tõrvandi korvpalliklubi esindusmeeskond hooajal 2023/2024. Fotolt puudu peatreener Olari Narits, Allan Gescheimer, Artur Khokkonen, Raavo Merimaa ja Raido Kruustük. Foto: Marko Hõrak

Käesoleval sügisel selgus, et peale 30-aastast tegutsemist lõpetab Mati Proos Tartumaa korvpalliliigade korraldamise ja annab teatepulga üle noorematele. Sellega seoses lõpetasid tegevuse ka Tartumaa korvpalliliigad. Suur aitäh tehtud töö eest, Mati!
Meil korvpalliklubina tuli hakata leidma alternatiive mängimiseks. Sellel hooajal on meie valikuks Optibet rahvaliiga, mis meie regioonis on tuntud Terminal Lõuna-Eesti rahvaliiga nime all. Terminal Lõuna-Eesti rahvaliigas oleme pidanud neli kohtumist, millest kolm esimest alagrupis, kus kaks parema asetusega võistkonda saavad mängida ülemises divisjonis. Tõrvandi korvpalliklubi võitis kõik kolm mängu alagrupis ja pääses kõrgemasse divisjoni ja püüdleb rahvaliiga võidu poole! Kevadistel playoff’idel lähevad regioonide võitjad üle Eesti kokku, et selgitada välja Optibet rahvaliiga võitja. 26. novembril pidasime ülemise divisjoni esimese mängu oma kodusaalis Ülenurmel. Mängu võitsime tulemusega 77:63 BC Septicum meeskonna vastu. Me täname tublisid fänne ja toetajaid, kes tulid meile saali kaasa elama – teid oli meeldivalt palju! Kuna suur osa meie mänge on mööda Lõuna-Eestit laiali ja kodus mängida saame harva, siis loodame järgmisel kodumängul saali rahvast täis saada.
Kõikide mängude live-statistika on nähtav basket.ee lehel ja otseülekanne toimub Terminal Lõuna-Eesti rahvaliiga Facebooki lehel. Meie tegemistega saab kursis olla läbi rahvaliiga.ee lehe ja Facebookis leiad meid Helia Puit/Tõrvandi korvpalliklubi nime all.
Head spordisõbrad! Nautige talve ja lund ning leidke tee ka meie mängudele kaasa elama tulla!

Alvar Sukk
Helia Puit/Tõrvandi korvpalliklubi

Kino maale
EelmineÜlenurme Gümnaasiumi gümnasistid matkisid Euroopa Parlamendi liikmete tööd Euroscolal Strasbourgis
JärgmineNina sisse, käed külge!