Vaba aja veetmise võimalused Õnnemaal

839

Alates jaanuarist tutvustame igas lehes Ülenurme ning Tõrvandi pere- ja noortekeskustes toimuvaid huvitegevusi ja nende juhendajaid, et saada paremini aimu, mis on huvitegevuste sisu ja kes neid juhendavad. Noori õpetavad oma eriala professionaalid. Pakume noortele võimalust huvitegevustes osaleda oma kodukohas.

KERSTI LEIS,
MTÜ Õnnemaa,
tel 5331 5342,
kersti@onnemaa.ee,
www.onnemaa.ee

ÕNNEMAA TANTSUSTUUDIO NEPTUNE – NOORTELT NOORTELE

Treeningutest käib läbi väga palju erinevaid stiile. Võistluskavades on esindatud peamiselt show-tänav, jazzcontemporary ja lastetants.

Tantsustuudios Neptune tegutsevad järgmised grupid:

MUDILASED, I ASTE (1.-3. klass), II ASTE (4.-6. klass) ja III ASTE (7.-9. klass).

Treener Merit Leiman

Tantsuga olen tegelenud kokku 11 aastat. Sellest viis aastat võistlustantsuga, kaheksa aastat grupi ja soolotantsijana ning hetkel on käimas neljas aasta treenerina. Lisaks Õnnemaa tantsustuudiole Neptune olen treenerina töötanud ka teistes tantsuasutustes ning viinud läbi palju erinevaid tantsulisi töötubasid, osalenud ka erinevates projektides. Õnnemaa tantsustuudios Neptune juhendan I ning III astet ja III astmes olen aktiivne ka tantsuridades.

MERIT LEIMAN,
tel 5370 6770,
neptune@onnemaa.ee

Treener Kalista Seppel

Olen tantsinud juba 6 aastat ning seda erinevates tantsustuudiotes. Õnnemaa tantsustuudios Neptune olen tantsinud 3 aastat ja alates 2019. aasta jaanuarist olen siin ka treener ning juhendan II astme noori.

KALISTA SEPPEL,
tel 5593 1065

Grete Anete Karpov

Treener Grete Anete Karpov

Olen tegelenud tantsimisega 6 aastat Ciara ja Shate tantsukoolis. Treenerina olen tegutsenud 4 aastat. Hullema tantsupisiku sain neljandas klassis, kui lõime Neptune tantsustuudio. Kuueliikmelisest grupist on sirgunud enam kui 30-liikmeline tantsustuudio. Sel hooajal olen juhendaja III astme ja mudilaste grupis. Minu loodud kava võite näha Kuldse Karika finaalis 10.-11. mail.

GRETE ANETE KARPOV,
tel 5696 3003, neptune@onnemaa.ee

Kino maale
EelmineLiikuma kutsuv kool
JärgmineRaamatukogu mängupäevad Laululinnu lasteaias