2.9 C
Kambja
Neljapäev, 18.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKonstaabel Nelly Ruuge töö leidis tunnustust

Konstaabel Nelly Ruuge töö leidis tunnustust

Kambja konstaablit Nelly Ruuget tunnustati Eesti Politsei 85. aastapäeva puhul maavanema tänukirja ja 4000- kroonise preemiaga.
Politseitöös annavad tooni mehed. Sestap ei hakka Nelly Ruuge salgama, et tal oli hea tunne, kui suutis oma tööga meeste käest ühe tänukirja ära napsata.
Politseinike kolmikusse, keda maavanema kohusetäitja Eha Pärn novembris autasustas, kuulusid veel Mäksa valla konstaabel Enn Kooskora ja Elva konstaabel Ailar Aruoja.
Nelly Ruuge ja Enn Kooskora kuulusid Tartu politseiprefektuuri neljaliikmelisse esindusse, kes juunis võitis Eesti politsei kutsemeisterlikkuse võistlustel.
Tartu politseiprefektuuri korrakaitseosakonna kriminaalpreventsiooni- ja noorsootalituse konstaabel Nelly Ruuge täidab teenistuskohustusi Kambja konstaabli teeninduspiirkonnas. Ta töötab õiguskaitsesüsteemis alates 1998.a, teenistusaja jooksul on teda ergutatud kaheksal korral.
Tartu maavalitsuse pressiteates teatatakse, et Nelly Ruuge on aktiivseim konstaabel maakonnas, kellel on väga head töötulemused nii kuritegude avastamisel kui ka menetlemisel. Ta osaleb aktiivselt PHARE konstaablite koolitus- projektis.

Toivo Ärtis

Loetumad