2.9 C
Kambja
Laupäev, 27.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja Laulu- ja Mänguselts tegutseb hoogsalt

Kambja Laulu- ja Mänguselts tegutseb hoogsalt

Õnnitlemine.Kambja Laulu- ja Mänguselts tegi 9. jaanuaril õhtul kokkuvõtteid oma seitsmendast tegevusaastast. Õnnitlemine.Kambja Laulu- ja Mänguselts tegi 9. jaanuaril õhtul kokkuvõtteid oma seitsmendast tegevusaastast.

Seltsi juhatuse esinaine Hilja Neumann andis põgusa, kuid hinnangulise ülevaate aasta jooksul korraldatud üritustest ja ettevõtmistest: taidlejate kontsertreisid Soome ja Sankt-Peterburgi ning kevadkontsert Kodijärve hooldekodus, muusikategelase Albert Ütsi mälestusõhtu, filmipärastlõuna koostöös Filmiamatööride Liiduga, Kambja tuletõrje 75. aastapäeva tähistamisele kaasaaitamine ja laat, pannkoogiõhtu koos Kambja vallas elava kokaraamatute autori Silvi Kohuga, traditsiooniline suveekskursioon…

Kaalukate ettevõtmiste küllane tuleb seltsile ka 2004. aasta: 5. juunil peetakse Kambjas laulupidu, juunil lõpul toimub Kambjas laulupeotule vastuvõtmisega seotud tseremoonia ja pidu, juulis korraldab selts ekskursiooni Riiga… Augustis on seltsi liikmed kindlasti osalisteks “Laulge kaasa!” Kambja- saate salvestusel.

Laulu- ja Mänguseltsi aastapeol lõid meeleolu Kambja puhkpillimängijad Kalev Laanessaare juhatusel, naisansambel Anu Irdi suunamisel ja lõuapoolik Kaarel Tuvike oma lustilugudega.

Seltsi liikmetele ja külalistele andis aastapidu suurepärase võimaluse tunnustada väsimatut Hilja Neumannit avalikkuse ees hea sõna, lillede ja kingitustega tema 70. sünnipäeva puhul.

Toivo Ärtis

 

Vaata albumit

Loetumad