-2.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPensionäride käsitöid oodatakse võistlusnäitusele

Pensionäride käsitöid oodatakse võistlusnäitusele

Tartumaa Pensionäride Ühendus teatab, et Tartu maakonna pensionäride II käsitöö näituskonkurss toimub 30. maist kuni 10. juulini 2004 Elvas, Tartumaa Muuseumis (Elva, Pikk t. 2).

Näitus-konkursi eesmärk on tutvustada Tartu maakonna valdade käsitöömeistrite-rahvakultuuri kandjate ja tegijate töid, et anda neile rahvuslikku toetust, võimaldada tunnustamist laiema publiku ees ja anda võimalus vastastikuste kontaktide loomiseks ja ideede värskendamiseks.

Näitusele esitatavate käsitööde vastuvõtt toimub Tartumaa Muuseumis alates 17. maist kuni 25. maini kella 10 kuni 16. Näitusele toodavad esemed peavad olema uued ja puhtad, varustatud valmistaja ees- ja perekonnanime, vanuse ning aadressiga. Täiendavat kokkuleppet ja informatsiooni on võimalik saada muuseumitöötaja Anneli Aanilt telefonil 07 456 141.

Näitus-konkursi võitjatele antakse autasud:

I koht – 2000.- krooni;

II koht – 1500.- krooni

III koht – 1000.- krooni

2 ergutuspreemiat ´a 500.- krooni.

Võitjate autasustamine toimub näituse avamisel, 30. mail kell 14. Auhinna võitjale teatatakse võidust personaalselt.

Palume kõikidel Kambja valla käsitöömeistritel oma tööd üle vaadata ning näitusetulle astuda. Praegu on veel aega mõni uus käsitöögi valmis teha.

Kui te ise ei soovi oma töid Elvasse viia, on võimalik kollektiivne tööde esitamine vallavalitsuse kaudu. Seepärast palun näitusele minna soovijatel teatada endast valla sotsiaalnõunikule telefonil 07 416 205 mitte hiljem kui 10. maiks, võib ka kohe.

Esimesel näituskonkursil olid meie valla pensionärid esindatud, loodame osavõttu ka seekord.

Nobedaid näppe soovides

Heli Jaamets

Loetumad