Puutöö rahustab ning aitab hingelist tasakaalu leida

581

Ma ei ole arst, et seda väita, aga olen kuulnud nii öeldavat. Minu jaoks kõlab see isegi usutavalt.

Ajal, mil üha populaarsemaks muutuvad igasugused õpitoad, harrastustegevustele ruumide leidmine ja palju muudki sellega seonduvat, on ka meil hea meel pakkuda oma valla puutööhuvilistele võimalust kokku saada ja koos juhendajaga nõu pidada, kas, kuidas, millal ja milleks saab rühm alustada juhendaja nõul ning käe all tegutsemist.

Kui Sind või Su last või sõpra huvitab puutöö, väikesemõõtmeliste puitesemete valmistamisega seonduv käeline tegevus kasvõi pinge maandamise eesmärgil, anna mulle teada.

Tegelikult oleme juhendajaga juba omavahel kohtunud, arutlenud, leidnud sobiva koha sobiva sisustusega ja töövahenditega Tartu äärelinnas Võru tänava läheduses. Vestlesime materjalide hanke võimalustest, tasust. Oleme tegelikult valmis asja käivitama, kui huvilisi leidub. See ei ole kohustus, vaid võimalus, et proovida.

Mõistlik oleks alustada uuel aastal.

Eeltööna paneme ringi huvilistest kokku, seejärel kohtume, arutame juba omavahel, mismoodi ja millal see kõik toimuma hakkab.

Mina olen sel alal suur võhik, aga kohtumisel juhendajaga õppisin juba, mille poolest erineb Jaapani saag teistest. Kas Sind huvitab?

PEEP PUIS,
Kambja valla kultuurijuht

Kino maale
EelmineKogume kokku Tartumaa avastamata pärlid!
JärgmineKedrafest Uhti kõrtsis