Algab eterniidi kogumine

1410
Eterniit Kambja katlamaja territooriumil. Foto: Taivo Prants

Kambja vallavalitsus korraldab keskkonnnainvesteeringute keskuse toel Tõrvandi jäätmejaamas (Papli 5, Tõrvandi) Kambja valla elanike kodumajapidamistes tekkinud eterniidijäätmete kogumise.

Kogumispunkt avatud 25. aprill kuni 1 mai kella 10.00-14.00.

Etteregistreeritud isikud saavad eterniidi üle anda tasuta registreeritud koguses.

Eterniidi kokkukogumiseks ei korraldata kogumisringe, suuremate koguste puhul konteineri tellimiseks kohapeale palun võtta ühendust Torma prügila tegevjuhi Aivar Lõhmusega (tel 513 6238, e-post aivar@tormaprügila.ee).

Eterniit tuleb tuua kindlaksmääratud kogumisplatsile määratud kuupäeval, mille info saadetakse registreerimislehe esitajale nädal enne kogumispäeva. Lisainfo Taivo Prants tel 59193320 taivo.prants@kambja.ee

Kui isik ei ole eelnevalt registreerinud enda eterniidi kogustega, siis kogumispäeval ilma registreeringuta eterniiti vastu ei võeta. Registreerimiseks palume saata vabas vormis taotlus, kus on ära märgitud kinnistu aadress, eterniidi kogus kg-s ja taotleja kontaktandmed ( e-post ja tel) ning saata hiljemalt 01.05.2022 Kambja vallavalitsuse keskkonnaspetsialisti e-posti aadressile taivo.prants@kambja.ee.

Kino maale
EelmineVõimlejad naasid kullaga
JärgmineVald hüvitab kuni 19-aastaste elanike vältimatu arstiabi visiiditasud Tartu ülikooli kliinikumis