Tartu Rattamatkade suvine sari külastab Tartumaa spordi- ja terviserajatisi

532
Osalemine Tartu Rattamatkade sarjas on tasuta. Pilt: Tartu Rattamatkad

Käesoleva aasta suvine Tartu jalgrattamatkade sari läbib Tartumaa spordi- ja terviserajatisi. Aprilli teises pooles alanud sarja esimeseks kohtumispaigaks on Tõrvandi terviserada.

Matkasari lähtub ideest, et rattaga kodukandi avastamine on huvitav, sportlik ja perekeskne ettevõtmine.

Osalejatele pakutakse võimalust külastada maakonna tervise- ja matkaradasid ning sportlike harrastustega seotud kohti. Kambja vallas saabki sarja raames kuni 30. aprillini külastada Tõrvandi terviserada. Sihtkohtade valikul on saadud inspiratsiooni osalejate tagasisidest ning kohalike omavalitsuste poolt väljapakutud kohtadest.

Matkast osavõtu registreerimine toimub Tartu Rattamatkade kodulehel. Sihtpunkte saab külastada kahe nädala jooksul. Osalemise registreerimiseks peab teadma vastust kontrollküsimusele, mis kinnitab osalemist. Kontrollküsimused esitatakse vahetult enne matka algust Tartu Kultuuriaknas, sarja kodulehel ja Facebookis.

Suvesarja osalejate vahel loositakse välja meeneid. Eraldi auhindasid jagatakse kooliõpilastele. Hooaja lõpus loositakse aktiivsemate osavõtjate vahel välja jalgratas – nii on see olnud korraldajate sõnul juba viimased viis aastat.

Osalemine Tartu Rattamatkade sarjas on tasuta.

Rattamatkade sarja toetab Tartu Linnavalitsus ja Tartumaa Omavalitsuste Liit.

Lisainfo: MTÜ Tartu Rattamatkad, tarturattamatkad.ee

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineTõrvandis toimus esimene Kambja Jüriöö teatejooks
JärgmineVallavalitsuse istungilt 20.04.2023