Nõo kihelkonna külade mängudel oli edukaim Külitse võistkond

661
GALERII: Nõo kihelkonna XXI külade mängud. Fotod: Nõo Vallavalitsus

Laupäeval, 5. augustil 2023 toimunud Nõo kihelkonna XXI külade mängudel Nõgiaru külas Nõo vallas osalesid Kolga, Nõgiaru, Meeri ning Kambja vallast Külitse võistkonnad. Viimast kahte paika esindas mõlemast kohast kaks tiimi. Edukaim oli Külitse II võistkond.

Mõõtu võeti kuuel alal: teatejooksus, discolfis, pimeotsingul, viguriga korvpallis, mõttemadinas ja vibu meisterdamises ning laskmises.

Mängude külastajate sõnul oli pealtvaatajate ja kaasaelajate jaoks kindlasti kõige lõbusam pimeotsing. „Iga võistkonna ühel liikmel olid silmad puhviga nägemiseks blokeeritud ning pimesikk pidi piiratud platisilt kokku otsima erinevad esemeid oma tiimi häälekal juhendamisel,“ tõid välja kohalviibinud.

Tiheda rebimise tulemusena võitis võistluse kolmepunktise edumaaga Külitse II võistkond. Teise koha saavutas Meeri Vanad ja kolmanda koha Nõgiaru.

„Külitse võidutiimi meeleolu oli käegakatsutav – see oli segu rõõmust, uhkusest ning pühendunud lubadustest järgmine aasta mängud ise veel kaks korda ägedamalt teha,“ vahendasid pealtvaatajad valitsenud tunnet.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineTõnu Kaljuste ja Tallinna Kammerorkester annavad kontserdi Kambjas
JärgmineEuroopa 2024 kultuuripealinnaga sõlmitud koostööleppest taganemine ning rahastamise lõpetamine