Linnaveere OTTil on esimene sünnipäev

436

31. oktoobril, aasta tagasi toimus esimene Linnaveere otse tootjalt tarbijale (OTT) üritus. Aastaga on meie koosseis palju muutunud, mõned kauplejad satuvad meie juurde vaid korra, kuid on ka neid, kes on algusest siiani meiega sellel teel koos olnud. Oleme teinud ja jõudnud aastaga rohkem kui algselt arvasime.

Praeguseks on Linnaveere OTT andnud oma panuse vähendamaks ühekorrapakendeid ja kilekotte. Üritusesiseselt oleme käima lükanud nii koti- kui ka purgiringluse. Meil on alati olnud hea meel näha inimesi tulemas OTTile oma kotiga, kuid kui enda kott jääb maha, siis meilt on võimalik soetada pandikott, millega ostud koju viia. Samamoodi nagu koti nimetus ütleb, on tegu pandipõhise kotiga ehk tagasi tuues saab kogu kotiraha tagasi. Kott on toodetud taaskasutatud materjalist. Kaspri talu on alustanud ka purgiringlusega, millega soovitakse seista meepurkide pikema eluea eest. Rõõm on tõdeda, et lähiajal on lisandumas ka pandipurgis soetatavad hapukapsad.

Seoses läheneva sünnipäevaga soovime tänada ja tunnustada kõiki oma praeguseid ja uusi kliente ja kauplejaid, tänu kelle toetusele saame Linnaveere OTTi toimimas hoida. Kutsume kõiki oma sõpru 5. novembril kell 11 tähistama. Üheskoos sööme torti ja jagame muljeid möödunud OTTi aastast. Oled oodatud!

Ragne Kärner-Neevits
Kaspri talu perenaine

Linnaveere OTT

Kino maale
EelmineVõimlemisklubi Ülenurme ootab pisikesi ja suuremaid võimlejaid
JärgmineÜlevaatlikult uuest jäätmehoolduseekirjast