Aarike hooldekeskuses tehti hoogsalt talgutöid

916
TAASSÜND: Kõige nooremad talgulised said näidata oma loomingulisust, kui andsid pintsli ja värviga uue ilme hooldekeskuse vanadele toolidele. Fotod: Elle Ott

„Lipuväljak kauniks“ – sellise motoga „Teeme ära!“ talgud toimusid sel aastal Aarike hooldekeskuses.

Traditsioonikohaselt olid talgutel abistavateks käteks Tartu Kristliku Noortekodu kasvandikud. Nende abiga riisuti lipuväljak ja selle ümbrus, korrastati püsilillepeenrad, värviti platsil olevad pingid ja lauad. Uue ilme said ka vanad toolid, sest „noored kunstnikud“ võisid näidata oma loomingulisust.

Tegusalt toimetasid talgutel ka hooldekeskuse töötajad ja nende lapsed.

Töö lõppedes ootas kõigi söögilaud. Kokad olid valmistanud maitsva prae, magusaks pakuti kringlit.

Kõikidele noortekodu talgulistele anti üle „Teeme ära!“ meeskonna poolt saadetud tänukirjad talgujuhi allkirjaga ja šokolaad „Eesti Vabariik 100“.

Aarike talgulisi külastasid Tartu Tamme Lions-klubi liikmed Andrus Kõre ja Tuljo Raudsepp koos Saksamaa Lionsklubi esindajatega. Tutvuti 12-korterilise elamu trepp-platvormiga ja uue graanulitega köetava pelletikatlaga. Arutleti võimaluse üle toetada hooldekeskust eelnimetatud katla, mille paigaldas ToruSõber OÜ, lõplikul väljaostmisel. Küla
listele anti üle Eesti Vabariik 100 mastivimpel ja Eesti riigilipu värvides šokolaadid. Kui külalisabilised olid lahkunud, tegid hooldekeskuse töötajad kokkuvõtteid päevatööst ja arutasid suveplaane.

Suur tänu kõigile talgutel osalejatele.
Püüame oma tööde ja tegemistega näidata, et Kambja vald ja tema rahvas saab väga hästi iseseisvalt hakkama. Selleks meile kõigile edu, julget pealehakkamist ja südamesoojust!

 

Tehtud & teoksil

Aprillis toimus Aarikel kevadkontsert kandlemees Sanderi ilusate muusikapalade saatel.
Aarike hooldekeskuse juhataja õnnitles Kambja Ignatsi Jaagu kooli suure juubeli puhul selle personali.

Aprillis-mais paigaldati hooldekeskuse peamajast 12-korterilise elamu juurde viiva kõnnitee äärde käsipuud, et tagada turvaline liikumine nii klientidele kui ka personalile. Selle töö teostajaks oli Märja Tehno OÜ.
Ees ootab vabaõhukontsert maikuu lõpus ning peagi saabuva võidupüha ja jaanipäeva tähistamine.

 

Elle Ott
Aarike hooldekeskuse juht

 

Kino maale
EelmineKampaania „Fassaadid ja piirdeaiad korda”
JärgmineKratiga sõbraks