10.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivMudilased nautisid laulurõõmu "Vanemuise" laval

Mudilased nautisid laulurõõmu "Vanemuise" laval

Märtsikuu kuuendal päeval etendus Vanemuise Kontserdimajas Tartumaa lasteaedade muusikaline lavastus „Laps ja loodus”. Kambja lasteaeda esindasid Ingrid Männik ja Laura Sööt.

Laulupäev algas proovidega juba kell 11. Sellest hoolimata olid laululapsed õhtusel kontserdil tublid ja reipad, kenades esinemiskostüümides. Muusikalisest etendusest võttis osa 150 mudilast Tartu linna ja maakonna lasteaedadest.

Maakonna lapsed esitasid kontserdil laule kevadest, linna lasteaedade mudilased suve, sügise ja talve laule ning tantse. Liikumine ja laulud olid seotud muusikaliseks põimikuks A Vivaldi „Aastaaegade” muusikaga.

Ingrid: Mulle meeldis see, kui me laulsime neid laule, mida me Lauraga õppisime ja kui aastaajad kokku said. Meelde jäid kevade laulud ja liikumine. ”Aastaaegade” laulu, mida kõik laulsime, laulan kogu aeg. Meil olid hästi ilusad riided ja rohelised kindad. Meile kingiti raamat, šokolaad ja jänku koti sees kolm üllatusmuna. Tahaksin veel seal laval koos teistega laulda.

Laura: Mulle meeldis laulmine, pabersaluut ja tango tants. Sain kingitusi. Em-mele ja issile meeldis ka kontsert väga. Saime sõbraks teiste lastega. Mulle meeldis väga minu kleit, mis mulle õmmeldi. Me olime Ingridiga nagu kaksikud. Tahan sinna veel esinema minna.”

Kontsert oli tõeline elamus nii noortele lauljatele kui ka kuulalatele. Kontserdist tegi salvestuse ALO-TV. Kaks aastat tagasi toimus samalaadne üritus „Laul muinasjutus”.

Igale lasteaiale anti tänukiri ja tänati ka muusikaõpetajaid.

Üritust toetas Kambja Vallavalitsus.

Tänan Maarika ja Riho Männikut ning Tiia ja Tarvo Sööti meeldiva koostöö ja meelespidamise eest.

Laulame ikka ja jälle. Uute kohtumisteni!

Lasteaia muusikaõpetaja Anu Ird

Loetumad